05:06 Club Tijuana vs UNAM Pumas Mexico Primera Division Apertura

Club Tijuana
Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, με άκρως επιθετικές διαθέσεις από την πρώτη στιγμή και από τις δύο ομάδες, ηττήθηκε εκτός έδρας από την Αμέρικα με 3-1. Ξεκίνησε καλά και θα μπορούσε να έχει προηγηθεί μόλις στα πρώτα λεπτά, σε ανεπανάληπτη ευκαιρία. Δεν το έκανε δέχθηκε πίεση, αλλά όχι γκολ. Έχαναν ευκαιρίες αμφότερες, μέχρι που στο 75’ με έναν… κεραυνό οι «αετοί» άνοιξαν το σκορ. Ισοφάρισε με τρομερό γκολ του Σανβέσο στο 82’, αλλά στο 87΄ σε αντεπίθεση έγινε το 2-1. Ανέβηκε ψηλά για να βρει την ισοφάριση, αλλά άφησε κενά και δευτερόλεπτα πριν λήξει το ματς, ήρθε και το τρίτο γκολ. Σε τρεις αγωνιστικές μέχρι τώρα, μετράει μια νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα, ενώ όλα είχαν γκολ εκατέρωθεν. Στην έδρα της συνήθως ανεβαίνει επίπεδο και την βοηθάει ο συνθετικός χλοοτάπητας σε αυτό. Δεν έχουν αναφερθεί ιδιαίτερα προβλήματα για αυτό το ματς.
UNAM Pumas
Τσάμπα ήττα (0-1) ήταν αυτή από τη Τίγκρες εντός έδρας την περασμένη αγωνιστική, σε ένα ματς που η μπάλα δεν την ήθελε με τίποτα. Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε μονότερμα, είχε μεγάλες ευκαιρίες και μεταξύ αυτών ένα δοκάρι, αλλά γκολ δεν βρήκε.
Στην έναρξη του δευτέρου μέρους ήταν η σειρά της να σωθεί από το δοκάρι, αλλά και πάλι είχε ευκαιρίες στη συνέχεια να ανοίξει το σκορ. Δεν το έκανε, έμεινε με δέκα παίκτες στο 71’ και στο 90’ οι αμυντικοί της ξέχασαν αμαρκάριστο τον «φονιά» Ζινιάκ και αυτός με κεφαλιά έκανε το τελικό 0-1. Κρίμα για την προσπάθεια της, ήρθε η πρώτη ήττα έπειτα από δύο νίκες, αλλά έδειξε και πάλι πολύ καλά στοιχεία. Τα εκτός έδρας δεν είναι το… φόρτε της, αλλά στην πρεμιέρα έκανε το διπλό στην έδρα της Ατλέτικο Σαν Λουίς. Δεν παίζει ο τιμωρημένος αμυντικός Ανγκούλο (3/0).
Εκτίμηση
Η Τιχουάνα στο «Καλιέντε» ανεβαίνει επίπεδο και θα βάλει πολύ δύσκολα στην Πούμας, η οποία πάντως σκοράρει και γενικά βγάζει φάσεις. Μπορεί να το κάνει και σε αυτό το ματς, που δείχνει πάντως να… γέρνει προς τους γηπεδούχους. Δεν έχουν κρατήσει ακόμα το μηδέν οι «τσόλος» ωστόσο. Πάμε στα γκολ εκατέρωθεν.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!