”10 ΑΠΟΔΟΣΗ”….ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ…

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του Κατενάτσιο. Χθες από την τριάδα μας πέρασε μόνο το ένα σημείο, το Over 1,5 γκολ της Ολλανδίας ενώ οι Άγγλοι και οι Γάλλοι που τους είχαμε πιστέψει στο Over 2,5 γκολ οι μεν αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 0-0 ενώ οι δε σε 1-1. Σήμερα έχουμε κάτι πολύ δυνατό και φαινομενικά απλό στο να επιβεβαιωθεί. Όσοι θέλουν μας ακολουθούν.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ – ΒΕΛΓΙΟ 19:00

Έρχονται unfoteres αποθετικά αποτελέσματα και είναι ανεβασμένες, στο παιχνίδι της Ουκρανίας επιβεβαιώθηκε το over 2,5 κατι που σίγουρα με βάση τις ευκαιρίες θα έπρεπε να είχε επιβεβαιωθεί και στο παιχνίδι του Βελγίου. Εμείς θα δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό για σήμερα. Ένα Βet Βuilder με επιλογή προσπάθειας στην εστία από το Βέλγιο τον Ζέρεμι Ντοκού και τον Κέβιν Ντε Μπρόινε. Επίσης θα πάμε στην επιλογή να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Λουκάκου και θα επιλέξουμε το over 9,5 κόρνερ στο παιχνίδι.

** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη  .

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!