Κράζεις ??….Θαυμάζεις!!!…Papadelinio speaking

Παιχτούρες μου καλημέρα. Επιστρέφουμε σήμερα στην αγωνιστική δράση με προκριματικούς αγώνες Champions League, ο Θεός να τους κάνει αγώνες, αλλά με ομάδες που τουλάχιστον γνωρίζουμε ή έχουμε γνωρίσει στο παρελθόν, αγωνιζόμενες στα δικά τους πρωταθλήματα αλλά και σε ευρωπαϊκούς αγώνες .

Εμείς προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τρία παιχνίδια που έχουν ενδιαφέρον.αφού υπάρχουν φαβορί και θέλουν να το επιβεβαιώσουν από τα πρώτα παιχνίδια .Η διαφορά δυναμικότητας των ομάδων που έχουμε επιλέξει είναι τεράστια και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν τον δικών μας προβλέψεων θα μας φανεί έκπληξη .Πάμε να δούμε αναλυτικά τα πραγματικά μας για σήμερα.

Match date: 05-07-2022 / 20:00 MALMO FF vs VIKINGUR REYKJAVIK

Πρώτος σταθμός για σήμερα Σουηδία και η γηπεδούχος Μάλμε .Θέλει από το πρώτο παιχνίδι να καθαρίσει την πρόκριση, είναι πολύ καλύτερη ομάδα, έχει αγωνιστικό ρυθμό και νομίζουμε ότι οι πιθανότητες είναι με το μέρος της .Απέναντι σε μία Reykjavik που τη γνωρίσαμε σε εκείνους τους προκριματικούς του champions «Lidl» δεν περιμένουμε ότι θα βρει οποιαδήποτε αντίσταση στη διάρκεια του παιχνιδιού .Αν υπάρχει επομένος μία άξια, αυτή είναι στη γηπεδούχο να κερδίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και βέβαια να σκοράρει τουλάχιστον 3 γκολ .Πάμε λοιπόν με 1ΗΤ/1FT & over 2,5.

Match date: 05-07-2022 / 20:45 LUDOGORETS vs SUTJESKA

Δεύτερος σταθμός για σήμερα Βουλγαρία και η ομάδα της Λουντογκόρετς .Και εδώ ισχύουν τα ίδια που έγραψα παραπάνω για την Μάλμε.Το φαβορί είναι η γηπεδούχος ,είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τη φιλοξενούμενη, έχει πολύ μεγαλύτερη ποιότητα αγωνιστική και βέβαια είναι αυτή η οποία διαθέτει και την εμπειρία έτσι ώστε να διαχειριστεί ένα τέτοιο παιχνίδι πρόκρισης απέναντι σε μία αποδυναμωμένη SUTJESKA.Νομίζουμε ότι το σκορ θα ανοίξει από το πρώτο ημίχρονο και θα είναι για ακόμα μία φορά παράσταση για ένα ρολό αφού οι φιλοξενούμενοι δείχνουν τεράστια δυσκολια στο σκοράρισμα.Πάμε λοιπόν με 1ΗΤ/1FT & NG .

Match date: 05-07-2022 / 21:30 SHAMROCK ROVERS vs HIBERNIANS FC

Tελευταίος μας σταθμός για σήμερα Ιρλανδία και το παιχνίδι της Σάμροκ Ρόβερς με την Hibernians από τη Μάλτα .Και εδώ βρίσκουμε τους γηπεδούχους ως το απόλυτο φαβορί,μία φανέλα με ιστορία ,με όνομα γνωστό στην ποδοσφαιρική πιάτσα ,με αγωνιστική ετοιμότητα ,σχεδόν στο 100% και σε εξαιρετική κατάσταση τη συγκεκριμένη περίοδο.Και βέβαια μιλάμε για την Σάμροκ Ρόβερς, την ιστορικότερη ίσως ομάδα της Ιρλανδίας η οποία σήμερα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης απέναντι σε μία καλή ομάδα από τη Μάλτα όπως είναι η Χιμπέρνιαν .Βέβαια για να το πετύχει θα πρέπει να δείξει σοβαρότητα χωρίς επιπολαιότητες για να περάσει στην επόμενη φάση, έτσι ώστε να μην έχει δυσάρεστες εκπλήξεις .Παιχνίδι κλειστό περιμένουμε και από τις δύο ομάδες αλλά με τους γηπεδούχους να φεύγουν νικητές χωρίς να παραβιαστεί η εστία τους. Ασσος & NG

Το ποσοστό επιτυχίας μας στο σύνολο των bets υπολογίζεται ΜΟΝΟ στην επιτυχία της τριάδας ή τετράδας που προτείνει ο κάθε tipster και όχι μεμονωμένα στα παιχνίδια .Αυτό αποτυπώνει τον βαθμό δυσκολίας στην επιτυχία.

Οι αποδόσεις ήταν σωστές τη στιγμή της δημοσίευσης και υπάρχει πιθανότητα να έχουν μεταβληθεί.
** Τα προγνωστικά σε αυτή τη σελίδα δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση πρόταση ή ενθάρρυνση για στοιχηματισμό. Ο επισκέπτης, ως ηλικιακά νόμιμος παίκτης του στοιχήματος οφείλει να ποντάρει ανάλογα με τη δική του «τσέπη» και να κάνει πάντοτε έρευνα αναφορικά με τις προτάσεις του katenatsio.com ή άλλων site.Αυτή δεν είναι συμβουλή στοιχηματισμού ή επένδυσης χρημάτων. Πάντοτε να πραγματοποιείτε τη δική σας μελέτη

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!