Serbia vs Lithuania ΟΥΕΦΑ Euro Champ Qualifiers

ΣΕΡΒΙΑ

ΣΕΡΒΙΑ

Διασύρθηκε με 5-0 εκτός έδρας από την Ουκρανία και το κλίμα είναι βαρύ. «Πάλι καλά που δεν χάσαμε με ακόμη μεγαλύτερο σκορ», τόνισε απογοητευμένος ο Λιάιτς. Ο τεχνικός Κρστάιτς ανέλαβε ολοκληρωτικά την ευθύνη και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της Ομοσπονδίας.

«Θα σεβαστώ κάθε απόφαση της διοίκησης της Ομοσπονδίας. Αν φύγω, θα είναι με το κεφάλι ψηλά. Υστερα από αυτό το παιχνίδι θα έχουμε την ευκαιρία να βρούμε την ηρεμία για 2,5 μήνες. Χάσαμε τη μάχη, αλλά όχι ακόμα και τον πόλεμο», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός, από τον οποίο ζητήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς εννοεί, αλλά αρνήθηκε να το κάνει.

«Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα της οποία είμαστε καλύτεροι και θα αγωνιστούμε επιθετικά. Θα συζητήσουμε ξανά όταν τελειώσει το παιχνίδι για το που βρισκόμαστε», ολοκλήρωσε. Δεν έδειξε, πάντως, διάθεση να αλλάξει πολλά στην ομάδα του. Η συντριβή, μάλιστα, οδήγησε και στην απόφαση να μην αποχωρήσει κανένας παίκτης για την U21, όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί.

Αγωνιστικά Νέα

Αμφίβολος δίνεται ο Μίτροβιτς, που συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις.

Bet Info

Στα 4 από τα 5 τελευταία της παιχνίδια (φιλικά και επίσημα) σημειώθηκε g/g.

Ενδεκάδα

Η αποστολή
Τερματοφύλακες
: Μάρκο Ντμίτροβιτς (Εϊμπαρ), Πρέντραγκ Ράικοβιτς (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Νίκολα Βασίλιεβιτς (Ράντνικ)
Αμυντικοί: Αλεξάντρ Κολάροβ (Ρόμα), Αντόνιο Ρουκάβινα (Αστανά), Νίκολα Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα), Μίλος Βέλκοβιτς (Βέρντερ Βρέμης), Ούρος Σπάιτς (Κρασνοντάρ), Φιλίπ Μλαντένοβιτς (Λέχια Γκντανσκ), Νεμάνια Μίλετιτς (Παρτιζάν), Στέβαν Μίτροβιτς (Στρασμπούρ)
Μέσοι: Ντούσαν Τάντιτς (Αγιαξ), Νεμάνια Μαξίμοβιτς (Χετάφε), Σάσα Λούκιτς (Τορίνο), Ντάρκο Λάζοβιτς (Τζένοα), Μιάτ Γκατσίνοβιτς (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Φιλίπ Κόστιτς (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Λάτσιο), Ανταμ Λιάιτς (Μπεσίκτας), Αντρίγια Ζίβκοβιτς (Μπενφίκα), Νεμάνια Ράντοβιτς (Μαρσέιγ), Αλεξάντρ Κατάι (Σικάγο), Λιούμπομιρ Φέισα (Μπενφίκα)
Επιθετικοί: Αλεξάντρ Μίτροβιτς (Φούλαμ), Λούκα Γιόβιτς (Αϊντραχτ Φρανκφούρτης), Αλεξάντρ Πρίγιοβιτς (Αλ Ιτιχάντ)

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

Ανήμπορη να αντιδράσει και ανίκανη να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών. Ούτε το Λουξεμβούργο δεν μπόρεσε να κερδίσει εντός έδρας μένοντας δικαίως στο 1-1. Κι ευχαριστώ να λέει δηλαδή, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 20’, έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 42’ και έσωσε τον βαθμό 16 λεπτά πριν το φινάλε με σκόρερ τον ηγέτη Νοβίκοβας. Ολοκλήρωσε το ματς με εννιά παίκτες, δείγμα του εκνευρισμού και της πίεσης που υπάρχει στο εσωτερικό της.

«Τα παιδιά θέλουν να αντιδράσουν και ψάχνουν απεγνωσμένα μια νίκη. Το κάνουν, όμως, με λάθος τρόπο. Το ματς με το Λουξεμβούργο μας δίδαξε πολλά», τόνισε ο κόουτς Ουρμπόνας.

Συμπλήρωσε 13 αγώνες δίχως νίκη. Συγκεκριμένα από τον Μάρτιο του 2018 μετράει δέκα ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Αγωνιστικά Νέα

Τιμωρημένοι ο ακραίος αμυντικός Μικολιούνας και ο καλός μέσο Βορομπιοβας. Σε σχέση με το προηγούμενο ματς θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Σίμκους.

Bet Info

Μετράει οχτώ no goal στις δέκα τελευταίες εξόδους της σε επίσημο και φιλικό επίπεδο.

Ενδεκάδα

Αποστολή
Τερματοφύλακες
: Τζιούγκας Μπάρτκους (Ιρόνι), Τόμας Σβεντκάουσκας (Ριτεριάι), Μάριους Ανταμόνις (Καζερτάνα)
Αμυντικοί: Βιτάουτας Αντριουσκεβίτσιους (Σουντούβα), Λίνας Κλιμαβίτσιους (Ντιναμό Βουκ.), Βάιντας Σλάβιτσκας (Σουντούβα), Ρολάντας Μπαραβίκας (Ζαλγκίρις), Εντβίνας Γκιρντβάινις (Ελεύθερος), Αλγκις Γιανκάουσκας (Σουντούβα), Μάρκους Παλιόνις (Ρέγκενσμπουργκ)
Μέσοι: Σαούλιους Μικολιούνας    (Ζαλγκίρις), Αρβίντας Νοβίκοβας (Γιαγκελόνια), Βαϊκίντας Σλίβκα (Χιμπέρνιαν), Καρόλις Τσβεντούκας (Γουότερφορντ), Ντεϊμάντας Πετραβίτσιους (Ελεύθερος), Μοντέστας Βορομπιόβας (Ζαλγκίρις),
Ντονάτας Καζλάουσκας (Ριτεριάι), Παούλιους Γκολουβίτσκας (Σουντούβα), Ντομάντας Σίμκους (Ζαλγκίρις), Γκιέντριους Ματουλεβίτσιους (Σουντούβα)
Επιθετικοί: Φέντορ Τσέρνιτς (Ντιναμό Μ.), Νερίζους Βάλσκις (Ελεύθερος), Κάρολις Λαουκζέμις (Ιστρα)

Πρόταση

Με πληγωμένο εγωισμό οι Σέρβοι και διάθεση εξιλέωσης, θα παίξουν επιθετικά από το πρώτο λεπτό. Αυτό, φυσικά, ευνοεί το over, που έχει καλές πιθανότητες αλλά εμείς θα πάμε με 1+ goal 4+ στην Meridianbet

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!