12:00 Sanfrecce Hiroshima vs Urawa Red Diamonds Japan J-League

Έδειξε χαρακτήρα την προηγούμενη αγωνιστική η Χιροσίμα, κόντρα στη Σιμίζου (2-1 εντός). Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στο 31’ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ, ωστόσο στη συνέχεια τα έδωσε όλα και ήταν καταιγιστική. Στις αρχές της επανάληψης ο Καουάμπε με σουτ έφερε την αναμέτρηση στα ίσια και στο 80’ ο Βιέρα από κοντινή απόσταση έκανε την ολική ανατροπή. Μέχρι και τη λήξη κράτησε με σχετική ευκολία το προβάδισμα της, που την κράτησε μέσα στο κόλπο της τριάδας. Βέβαια η διαφορά αυτή τη στιγμή είναι στο -5 και ακολουθεί το δύσκολο ματς μέσα στην Καβασάκι. Αν θέλει να έχει ρεαλιστικές ελπίδες για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι υποχρεωμένη να προχωρήσει χωρίς απώλειες απόψε. Θα λείψει εκ νέου λόγω τραυματισμού ο Βραζιλιάνος επιθετικός, Λεάντρο (4/2).
Μία από τα ίδια για την Ουράβα στο πρωτάθλημα, καθώς στο τελευταίο επίσημο ματς στις 18/10, ηττήθηκε 0-1 από την Όιτα. Δεν άξιζε πάντως να πάρει κάτι βάσει εμφάνισης στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη παρουσιάστηκε κάπως βελτιωμένη. Ο Φαμπρίτσιο στο 90’ θα μπορούσε να είχε χαρίσει τους τρεις βαθμούς, όμως νικήθηκε στο τετ α τετ και στην τελευταία φάση ήρθαν τα χειρότερα. Είναι στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ωστόσο ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ παίζει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες και προκρίθηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχοντας ως κορυφαίο τον τερματοφύλακα Νισικάουα πέρασε νικηφόρα από την Γκουανγκζού την περασμένη Τετάρτη με τον Κορόκι να «σφραγίζει» το εισιτήριο στις αρχές του β’ μέρους. Παραμένουν εκτός οι μέσοι Κασιβάγκι (13/0) και Τακετόμι (0/0).
Εκτίμηση
Η Χιροσίμα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και είχε τον χρόνο για να ηρεμήσει να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αποψινό αγώνα. Η Ουράβα είναι το φαβορί βάσει αποδόσεων για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά εντός συνόρων συνεχίζει να παραπαίει. Θα ποντάρουμε στον άσο στο -0.25 ασιατικό χάντικαπ.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!