Δυο παιχνίδια με απόδοση 14,80

Katenatsiotes καλησπέρα,

Ημέρα UEFA Europa League η σημερινή και εμείς επιλέξαμε μόνο δυο παιχνίδια που μας έκαναν «κλικ» οι αποδόσεις τους..όσο για χθές δείτε (ΕΔΩ) τι ζημιά μας έκανε η Νάπολι για ακόμα ένα παιχνίδι.

Πρώτος σταθμός μας είναι η Αυστρία και η αναμέτρηση της Βόλφσμπεργκερ με τη Ρόμα. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της δεύτερης, Πάουλο Φονσέκα, υπογράμμισε πως πρόκειται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό του σχήμα, καθώς άλλοι δύο ποδοσφαιριστές (Μιχιταριάν και Πελεγκρίνι) προστέθηκαν στη λίστα των τραυματιών. Παράλληλα, ανέφερε πως οι Τζέκο και Κολάροφ χρειάζονται ανάσες, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα του.Από την άλλη πλευρά έχουμε τη Βόλφσμπεργκερ που έκανε ίσως τη μεγαλύτερη έκπληξη της πρεμιέρας, επικρατώντας εκτός έδρας με το εμφατικό 4-0 της Γκλάντμπαχ. Απόψε θα έχει ιδιαίτερα δύσκολο έργο κόντρα στους «τζιαλορόσι», οι οποίοι παραμένουν αήττητοι στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (8-4-0), με τον προπονητή Στρούμπερ να δηλώνει αισιόδοξος για ένα θετικό αποτέλεσμα. Εμείς θα πάμε κόντρα στα προγνωστικά, επιλέγοντας το 1Χ+over 2,5 σε απόδοση 3.70.

Μεταφερόμαστε στη Ρωσία για την αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με αντίπαλο την Εσπανιόλ. Οι γηπεδούχοι δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, γνωρίζοντας βαρύτατη εκτός έδρας ήττα με 5-1 από τη Λουντογκόρετς. Τις τελευταίες δύο βδομάδες βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση πανηγυρίζοντας τρεις σερί νίκες, παραμένοντας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος.Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Εσπανιόλ παρουσιάζει αρκετά προβλήματα, αγνοεί τη νίκη σε τέσσερις αναμετρήσεις (0-2-2) έχοντας μείνει αρκετά πίσω στη Λα Λίγκα. Ο προπονητής της, Νταβίδ Γκαγιέγο, βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση, αν συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα δεν αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Απόψε αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα προχωρώντας σε ροτέισον, καθώς ακολουθεί η σημαντική αναμέτρηση στην έδρα της Μαγιόρκα. Εμείς θα επιλέξουμε το combo 1+under 2,5 σε απόδοση 4,10.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!