13:00 Oita Trinita vs Vissel Kobe Japan J-League

Oita Trinita
Από ολέθριο λάθος του κίπερ Ταγκάκι έχασε τη νίκη η Όιτα, απέναντι στην Τόσου (2-2 εκτός). Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στις αρχές της επανάληψης μετά από κακή εκτίμηση του εν λόγω τερματοφύλακα, όμως απάντησε με τον Μισάο στο 63’. Στη συνέχεια είχε δοκάρι για να πάρει προβάδισμα, ωστόσο ο Ιβάτα με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή στο 83’ έκανε την ολική ανατροπή. Στο 90’ ο Ταγκάκι έκανε λάθος πάσα με αποτέλεσμα να χάσει τους τρεις βαθμούς μέσα από τα χέρια της. Συνεχίζει να είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της φετινής σεζόν. Παίζει χωρίς σκοπιμότητες από τη στιγμή που έχει εξασφαλίσει την παραμονή και αυτό μόνο σε καλό της βγαίνει. Μακροχρόνια παραμένει εκτός ο επιθετικός Ίσα (1/0).
Vissel Kobe
Σταμάτησε το σερί των τριών διαδοχικών ηττών για την Κόμπε, ωστόσο έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση με την Γκάμπα Οσάκα είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση στις τάξεις της (2-2 εντός). Όλα έδειχναν χαμένα μέχρι και το 75’, όταν ήταν με δύο τέρματα πίσω στο σκορ, ωστόσο σε εκείνο το σημείο μείωσε με διπλή προσπάθεια ο Ινιέστα, που αρχικά νικήθηκε στο πέναλτι. Στο 84’ ο Μασουγιάμα που είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή λίγο νωρίτερα, ισοφάρισε και στις καθυστερήσεις η μπάλα δεν έκανε το χατίρι του Τανάκα, σταματώντας στο δοκάρι. Πρέπει να συνέλθει άμεσα, αφού παρά τις μεγάλες επενδύσεις που έκανε, βρίσκεται μόλις στο +3 από την γραμμή του υποβιβασμού. Παραμένει εκτός ο Λούκας Ποντόλσκι (8/2), ενώ χτύπησε και θα λείψει ο πολύτιμος επιθετικός και πρώτος σκόρερ, Νταβίντ Βίγια (18/10).
Εκτίμηση
Με σημαντικότατες απουσίες στην επίθεση η Κόμπε, ωστόσο πολύ δύσκολα θα μείνει «άσφαιρη». Η Όιτα παίζει χωρίς σκοπιμότητες από τη στιγμή που είναι άνετη βαθμολογικά. Προτιμότερη λύση δείχνει το goal/goal.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!