13:00 Sanfrecce Hiroshima vs Kawasaki Frontale Japan J-League

Sanfrecce Hiroshima
«Αυτοκτόνησε» η Χιροσίμα απέναντι στη Γιαμάγκα και έχασε δύο πολύτιμους βαθμούς, στη μάχη που δίνει για να καλύψει το χαμένο έδαφος από τις πρώτες θέσεις (2-2 εκτός). Προηγήθηκε στο 51’ με τον Κασίβα, ωστόσο ισοφαρίστηκε στο 70’ μετά από αδράνεια της άμυνας. Στο 85’ ο Πάτρικ με ωραίο τελείωμα στο τετ α τετ έδωσε κεφάλι στο σκορ για δεύτερη φορά, όμως σε «νεκρό» χρόνο δέχτηκε την απάντηση από την αντίπαλο της. Ήταν όμως και εξαιρετικά άτυχη, καθώς σημάδεψε σε δύο περιπτώσεις το δοκάρι. Γενικά είναι σε ανοδική πορεία μετά την «κοιλιά» που είχε κάνει, εντούτοις έχει τεθεί από πολύ νωρίς εκτός στόχων και για τη φετινή χρονιά. Αποχώρησε ως δανεικός στην Γκάμπα Οσάκα ο επιθετικός Πάτρικ (13/3). Το θετικό είναι ότι θα υποδεχθεί την Καβασάκι στο αποψινό ματς χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.
Kawasaki Frontale
Εξαιρετική εμφάνιση έκανε η πρωταθλήτρια Καβασάκι το περασμένο Σάββατο, κόντρα στην Όιτα (3-1 εντός). Δεν άφησε κανένα περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλο της και πήρε σχετικά εύκολα τους τρεις βαθμούς. Στο πρώτο ημίχρονο σημάδεψε δις το δοκάρι, αλλά στο 51’ προηγήθηκε με τον Σάιτο. Τρία λεπτά αργότερα δέχτηκε την ισοφάριση μετά από αδράνεια και κενό στην άμυνα, ωστόσο ο Κομπαγιάσι με ωραίο τελείωμα στο τετ α τετ έδωσε και πάλι κεφάλι στο σκορ. Στο 85’ ο Άμπε με ωραίο σουτ «σφράγισε» τη νίκη, που την έφερε στο -4 από την πρωτοπόρο Τόκιο και έχοντας να δώσει το αποψινό παιχνίδι στην Χιροσίμα. Ζητούμενο να πατήσει πάνω στην εικόνα των τελευταίων εβδομάδων, προκειμένου να φτάσει στον 3ο διαδοχικό τίτλο. Παραμένει εκτός ο αμυντικός Νάρα (7/0), ενώ αμφίβολος είναι ο μέσος Οσίμα (13/1). Νέες απώλειες οι αναπληρωματικοί γκολκίπερ Άντο (0/0) και Φουτζισίμα (0/0).
Εκτίμηση
Ασταμάτητη δείχνει η πρωταθλήτρια Καβασάκι, η οποία αποδίδει και καλύτερα στις εξόδους της. Η Χιροσίμα έχει αρκετά προβλήματα στην άμυνα, ωστόσο δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την ομάδα που είδαμε στο ξεκίνημα της σεζόν. Δεν θα είναι εύκολο για τους φιλοξενούμενους, αλλά θα τους εμπιστευτούμε.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!