13:00 Tianjin Teda vs Henan Jianye China Super League

Tianjin Teda
Δεν εκμεταλλεύτηκε η Τέντα τις ευκαιρίες που είχε κόντρα στην Τιανχάι και έτσι γνώρισε την ήττα 1-0 στο τοπικό ντέρμπι της Τιαντζίν. Στο ξεκίνημα ο Τζόναθαν νικήθηκε από πλάγια θέση για να δώσει προβάδισμα, ενώ στο 28’ ο Ατσεαμπόνγκ αστόχησε αμαρκάριστος προ κενής εστίας. Στην επανάληψη δεν μπήκε καλά και στο 55’ βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ μετά από κενό και αδράνεια των αμυντικών της. Μέχρι και το τέλος δεν μπόρεσε να βγάλει ενέργεια στην επίθεση και να φτάσει τουλάχιστον στην ισοφάριση. Όπως και να έχει μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα, αφού τα προηγούμενα χρόνια κέρδιζε την παραμονή στο νήμα…
Εκτός λόγω τραυματισμού θα μείνει ο βασικός τερματοφύλακας Ντου Τζια (13/0) και κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο ασταθής Γιανγκ Κινπένγκ. Για τον ίδιο λόγο θα λείψει και ο βετεράνος αμυντικός Κάο (0/0). Εκτός και ο μεσοεπιθετικός Χούι (12/0), όμως είναι κοντά στην επιστροφή. Τιμωρημένος ο ντεφορμέ φορ Τζόναθαν (15/9), τραυματίστηκε ο αμυντικός Μπαστιάνς (9/0).
(4-3-3): Γιανγκ – Ρονγκ, Ξιε, Λιου, Ζάο – Ζανγκ, Ζενγκ, Μιραχμετζάν – Βάγκνερ, Ατσεαμπόνγκ, Ταν
Henan Jianye
Έκανε την μεγάλη έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς επικράτησε 1-0 της Γκουοάν. Ήξερε από την αρχή τι ήθελε μέσα στο παιχνίδι και έμεινε πιστή στο πλάνο της. Στο 42’ ο φορμαρισμένος επιθετικός Οχάντζα πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα με κοντινό σουτ έπειτα από εξαιρετική αντεπίθεση. Στην επανάληψη πιέστηκε αρκετά, αλλά κατάφερε να γλυτώσει από την αστοχία των αντιπάλων της και τις επεμβάσεις του γκολκίπερ Γου. Είχε ευκαιρίες για να πετύχει τουλάχιστον ακόμα ένα τέρμα στα τελευταία λεπτά, όταν και βρήκε κενούς χώρους, εντούτοις δεν τις αξιοποίησε. Έτσι, βρέθηκε στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη και απομένουν τα τυπικά για να  σφραγίσει την παραμονή στην κατηγορία.
Παραμένει εκτός, λόγω τραυματισμού, ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ενρίκε (1/1), που είχε χτυπήσει στο παιχνίδι της πρεμιέρας και πλέον δεν υπολογίζεται. Αυτό είναι και το μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα ενόψει του αγώνα κόντρα στην Τιαντζίν Τέντα. Αναμένεται να διατηρηθεί στο αρχικό σχήμα ο φορμαρισμένος επιθετικός Οχάντζα (18/9), στον πάγκο θα κάτσει ο Μπασογκόγκ (15/4).
(3-4-3): Γου – Σούι, Ζανγκ, Xαν – Κε, Γουάνγκ, Φενγκ, Γιανγκ – Καράνγκα, Ίβο, Οχάντζα
Εκτίμηση
Με αρκετά προβλήματα η Τιαντζίν, ωστόσο δύσκολα θα μείνει «άσφαιρη». Με ψυχολογία η Χενάν από τη μεγάλη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Γκουοάν και δεν κοντράρεται εύκολα. Προτιμότερη λύση δείχνει το goal/goal.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!