13:30 Nagoya Grampus vs FC Tokyo Japan J-League

Nagoya Grampus
Διασυρμός για τη Ναγκόγια απέναντι στη Γιοκοχάμα Μαρίνος (5-1 εντός). Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ με το ξεκίνημα έπειτα από πέναλτι, ωστόσο στη συνέχεια πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση και σπατάλησε μοναδικές ευκαιρίες. Κόντρα στη ροή δέχτηκε δεύτερο τέρμα στο 39’ και στο 58’ ο Μιγιαχάρα υπέπεσε σε νέο πέναλτι και παράλληλα είδε την κόκκινη κάρτα. Μείωσε ο Τζο με προβολή σε 3-1, εντούτοις μέχρι και τη λήξη είδε την εστία της να παραβιάζεται ακόμα δύο φορές. Είναι από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας εδώ και αρκετές βδομάδες και πλέον ξέμεινε από στόχους, τη στιγμή που τις πρώτες αγωνιστικές πάτησε ακόμα και στην κορυφή. Μακροχρόνια εκτός ο χαφ Αόκι (0/0), νέα απώλεια ο πολύτιμος χαφ Γιονεμότο (19/0). Τιμωρημένος ο βασικότατος δεξιός μπακ, Μιγιαχάρα (24/3).
FC Tokyo
Στάθηκε όρθια η πρωτοπόρος Τόκιο στην πανίσχυρη έδρα της Σαπόρο (1-1). Δεν μπήκε καλά και κινδύνεψε να βρεθεί πίσω στο σκορ, εντούτοις σταδιακά ανέβασε την απόδοση της και προηγήθηκε με την κεφαλιά του Βατανάμπε λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη δέχτηκε την ισοφάριση σχεδόν αμέσως και δεν έβγαλε ενέργεια μέχρι και τη λήξη. Στάθηκε τυχερή που ήταν σε μεγάλη μέρα για πολλοστή φορά τη φετινή σεζόν ο γκολκίπερ Χαγιάσι και απέφυγε τα χειρότερα. Διατηρήθηκε έτσι στο +4 από τη δεύτερη Κασίμα και ορίζει τη μοίρα της αναφορικά με την κατάκτηση του τίτλου. Έχει πάντως πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά της με εφτά σερί εκτός έδρας ματς. Παραμένει εκτός ο χαφ Σουζούκι (0/0), νέες απώλειες ο μέσος Γιου Ιν – Σου (2/0) και ο αμυντικός Νακαμούρα (0/0), δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα.
Εκτίμηση
Σε τραγική κατάσταση εδώ και πάρα πολλές εβδομάδες η Ναγκόγια, ωστόσο σκοράρει με ευκολία σε κάθε παιχνίδι. Έχει αρκετά θέματα στις εξόδους της η πρωτοπόρος Τόκιο, αλλά δεν κοντράρεται. Λογικά από ένα γκολ το έχουν…

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!