13:30 Urawa Red Diamonds vs Kashima Antlers Japan J-League

Urawa Red Diamonds
Σαν «σίφουνας» πέρασε από την έδρα της Γιούμπιλο, όπου επικράτησε πανεύκολα 3-1. Στο 10’ ο Κορόκι με σουτ έδωσε προβάδισμα, ενώ στο 22’ ο Χασιόκα έβαλε τις βάσεις. Στο 32’ ο Ναγκασάουα από κοντινή απόσταση «σφράγισε» ουσιαστικά τη νίκη, ενώ δέχτηκε τη μείωση στο 69’ μετά από μακρινό σουτ. Μέχρι και τη λήξη κράτησε σχετικά εύκολα το προβάδισμα της, που την έφερε στην ένατη θέση. Ρεαλιστικός στόχος παραμένει απλά το πλασάρισμα στην πεντάδα, καθώς έχει τεθεί από πολύ νωρίς εκτός στόχων στο πρωτάθλημα και το βάρος έχει πέσει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί, βρίσκεται στα προημιτελικά της διοργάνωσης και θέλει να επιστρέψει στην κορυφή της Ασίας έπειτα από το διάλειμμα ενός χρόνου. Παραμένει εκτός ο πολύτιμος χαφ Κασιβάγκι (10/0), αμφίβολος ο μέσος Εβέρτον (12/1). Αποχώρησε για την Μέλμπουρν Βίκτορι ο επιθετικός Ναμπούτ (4/1).
Kashima Antlers
Εξαιρετική εμφάνιση για την Κασίμα κόντρα στην Τόσου, όπου επικράτησε πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 2-1. Από νωρίς μπήκε δυνατά με στόχο να πάρει τους τρεις βαθμούς και προηγήθηκε με το εύστοχο πέναλτι του Λεάντρο στο 20’. Τρία λεπτά ισοφαρίστηκε με αντικανονικό τέρμα των αντιπάλων της, ωστόσο στη συνέχεια δεν το έβαλε κάτω και στο 35’ με τον Σιρασάκι πήρε για δεύτερη φορά κεφάλι στο σκορ. Μέχρι και τη λήξη έχασε μοναδικές ευκαιρίες για να καθαρίσει την υπόθεση νίκη, εντούτοις δεν το «πλήρωσε» και κράτησε τους τρεις βαθμούς, που την έβαλαν και πάλι μέσα στο κόλπο του τίτλου. Επιβάλλεται όμως να φύγει χωρίς απώλειες από την Σαιτάμα στο αποψινό ματς. Μακροχρόνια εκτός ο φορ Σουζούκι (0/0), μαζί με τους μπακ Γιουκιτόσι Ίτο (0/0) και Ουτσίντα (4/0). Εκτός και οι αμυντικοί Τζουνγκ (6/0), Σασάκι (0/0).
Εκτίμηση
Δεν είναι σε καλή κατάσταση φέτος η Ουράβα, ωστόσο διαθέτει «βαριά» φανέλα και δεν κοντράρεται εύκολα στο «σπίτι» της. Σε ανοδική πορεία η Κασίμα τις τελευταίες βδομάδες και δείχνει ικανή να πάρει τους τρεις βαθμούς, εντούτοις καλύτερα να μην μπλέξουμε…

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!