14:00 FK Orenburg vs Zenit Ρωσία Premier Liga

FK Orenburg

Δεν τα κατάφερε στη Μόσχα. Ηττήθηκε με 2-1 από την ΤΣΣΚΑ σε ένα ματς, όπου είχε πολλά αμυντικά προβλήματα που «πλήρωσε» στο 30′ και στο 38′ και γλίτωσε άλλες δύο-τρεις φορές στο β’ μέρος, ενώ επιθετικά ήταν καλή. Κατάφερε να μειώσει στο 40′ σε φάση διαρκείας με τον Μαλιάροφ και στις καθυστερήσεις λίγο έλειψε να «κλέψει» το βαθμό με τον πορτιέρο, Ακινφέεφ να της στερεί τη χαρά. Πρόσφατα ο τεχνικός της ομάδας, Φεντότοφ είχε εκφράσει δημόσια την ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας. Έτσι μέσα στην εβδομάδα η Όρενμπουργκ ανακοίνωσε δύο μεταγραφές. Δανείστηκε τον Γκάλαντζχαν (Ε, 8/2) από τη Λοκομοτίβ που έπαιζε και πέρσι στην ομάδα, ενώ απέκτησε με τη μορφή δανεισμού τον αμυντικό, Ζοτόφ (Α, 28/0) από την Κρίλια. Και αυτά τη στιγμή που επισημοποιήθηκε πως η Όρενμπουργκ θα μπορεί να αγωνίζεται στη φυσική της έδρα, το Gazovik που εν τέλει πήρε την απαραίτητη άδεια από τη Λίγκα που στην αρχή είχε εκφράσει αντιρρήσεις και είχε αναγκάσει τους γηπεδούχους να στρέφονται στη λύση του γηπέδου της Σαμάρα.

Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός της Όρενμπουργκ, Φεντότοφ δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Ταυτόχρονα, ο έμπειρος προπονητής φαίνεται να υπολογίζει και στον Γκανέζο με την U-23 διεθνή, Φαμέγιεφ που αποκτήθηκε πριν από λίγες μέρες από την Ντιναμό Μπρεστ. Όσο για την ενδεκάδα, δεν φαίνεται πως θα υπάρξουν αλλαγές τουλάχιστον βάσει των όσων υποστηρίζουν τα ρεπορτάζ.
(5-4-1): Ντόβμπνια – Μάλιχ, Σάχοφ, Σιβάκοφ, Κοζλόφ, Τερέχοφ – Μαλιάροφ, Αφόνιν, Μίσκιτς, Άλβες – Ντεσπότοβιτς.
Zenit

Με ιδανικό τρόπο έχει ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα για τη Ζενίτ, η οποία μετά την ήττα της Ουράλ την Παρασκευή από τη Ντιναμό Μόσχας (2-0) έχει την ευκαιρία με «διπλό» επί της Όρενμπουργκ να είναι μόνη στην κορυφή. Η ομάδα της Αγίας Πετρούπολης έκανε το «δύο στα δύο» την περασμένη Κυριακή επί της νεοφώτιστης, Σότσι σε ένα ματς, όπου προηγήθηκε στο 30′ με πέναλτι του Αζμούν για να έρθει στο 88′ ο Οζντόεφ να «καθαρίσει» την μπουγάδα. Ο τεχνητός χλοοτάπητας προβληματίζει τον κόουτς, Σέμακ ενόψει του σημερινού ματς. «Κανείς δεν θέλει να παίζει σε γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα, είναι δύσκολο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ζενίτ γνωρίζοντας, βέβαια, πως η Όρενμπουργκ ουδέποτε «σκίζεται» στα ματς αυτά με δεδομένο το κοινό ιδιοκτησιακό καθεστώς. Την ίδια στιγμή η φιλοξενούμενη ανακοίνωσε απόκτησή γκολκίπερ και δη του Βασιούτιν (13/0 πέρσι) από τη Σάρπσμποργκ, ενώ ψάχνει και στόπερ.

Στα αγωνιστικά, η Ζενίτ κατά δήλωση Σέμακ δεν υπολογίζει στον λογιζόμενο για βασικό, Ιγκόρ Σμόλνικοφ (Α, 2/0) που είναι τραυματίας, αλλά μπορεί να ποντάρει στον έμπειρο, Ντζιούμπα (Ε, 2/1) που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε. Από κει και πέρα, εκτός ομάδας παραμένει ο Ζαμπολότνι (Ε, 30/3 πέρσι σε όλες τις διοργανώσεις) που δεν υπολογίζεται, ενώ τραυματίας είναι ο Σάτοφ (Μ, 28/0 πέρσι σε όλες τις διοργανώσεις).

(4-4-2): Λούνεφ – Τερεντίεφ, Ιβάνοβιτς, Ρακίτσκι, Σάντος – Ερόκιν, Οζντόεφ, Μπάριος, Ντριούσι – Ντζιούμπα, Αζμούν.

Εκτίμηση

Οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι γνωστές και οι σύλλογοι της Πρέμιερ Λιγκ μουρμουράνε… Εμείς, λοιπόν, θα πάμε συντηρητικά σε combo bet και δη στο «X2 over 1,5» προσέχοντας και τα νώτα μας, διότι ποτέ δεν ξέρεις…

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!