14:00 Suwon Bluewings vs Jeju United South Korea K-League Classic Regular season

Suwon Bluewings
Δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες η Σουγόν κόντρα στην Γκιεονγκνάμ, εντούτοις δεν τις αξιοποίησε και το «πλήρωσε» (έχασε με 2-0 εκτός). Ήταν καλύτερη στο ξεκίνημα, αλλά βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στο 28’ και ενώ στην αμέσως προηγούμενη φάση ζήτησε πέναλτι σε χέρι, που δεν της δόθηκε. Στο τέλος του πρώτου μέρους δέχτηκε και δεύτερο τέρμα μετά από τραγική έξοδο του αναπληρωματικού γκολκίπερ, Κιμ Ντα – Σολ. Στην επανάληψη είδε τον Κιμ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ και μέχρι τη λήξη δικαιούταν τουλάχιστον ένα γκολ. Δεν άλλαξε κάτι και έτσι έδωσε συνέχεια στην τραγική φετινή πορεία της. Ουσιαστικά, μοναδικός ρεαλιστικός στόχος στο πρωτάθλημα είναι η τέταρτη θέση και το βάρος έχει πέσει στο Κύπελλο (είναι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του). Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικότατος γκολκίπερ, Νο Ντονγκ – Γκέον (21/0). Τραυματίας ο βετεράνος χαφ, Γιέομ Κι – Χουν (18/4), τιμωρημένος ο αμυντικός Τζέον (10/0).
Jeju United
Στις καθυστερήσεις κατάφερε η Τζετζού να σώσει το βαθμό, απέναντι στη Σεούλ (1-1 εντός). Για ακόμα μία φορά δεν έπεισε με την απόδοση της και δείχνει ότι θα δώσει μεγάλη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δεν μπήκε καλά και αναμενόμενα βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στο 32’, μετά από κόρνερ και αδράνεια της άμυνας και ενώ στην αμέσως προηγούμενη φάση την κράτησε όρθια σε πέναλτι ο τερματοφύλακας, Σέουνγκ – Χουν. Στο τελευταίο τέταρτο τα έδωσε όλα για να ισοφαρίσει και τελικά τα κατάφερε με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αγκουιλάρ. Ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με την Ιντσέον, εντούτοις υπερτερεί κατά πολύ λόγω καλύτερης επίθεσης. Παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο πολύτιμος κεντρικός αμυντικός, Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς (22/0).
Εκτίμηση
Θεωρητικά η Σουγόν έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει την 3η φετινή νίκη σε ισάριθμα φετινά ματς κόντρα στην Τζέτζου, ωστόσο δεν μας έχει δικαιώσει όσες φορές την εμπιστευτήκαμε φέτος. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τεράστια ανάγκη για βαθμούς και καλύτερα να μην μπλέξουμε…

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!