Μα δε γίνεται…

Καλησπέρα Katenatsiotes,

Επειδή όπως σας έχω πεί και και άλλες φορές  εμείς εδώ δεν δίνουμε μονά παιχνίδια για να λέμε ότι το ποσοστό μας είναι 70% ή 80% αλλά τριάδες με αποδόσεις και τετράδες όπως και η χθεσινή.

Σε αυτές τις περιπτώσεις μπορεί το συνολικό ποσοστό να πέφτει αλλά η είσπραξη μεγαλώνει…

Εχθές χάσαμε (ΔΕΣ ΕΔΩ) το παιχνίδι με την χαμηλότερη απόδοση μαζί με 1.644,05€ και μάλιστα όπως θα δείτε παρακάτω απο το 22΄ήταν 2-0 και θέλαμε ακόμα ένα γκολ.Ο αγώνας λίγο πριν το τέλος είχε 12 τελικές στο τέρμα και 14 εκτός…τα συμπεράσματα δικά σας…

Πάμε στα σημερινά με πρώτη στάση την Ισπανία και το παιχνίδι Αλαβές-Ατλ.Μαδρίτης.Η Ατλέτικο Μαδρίτης πηγαίνει στην έδρα της Αλαβές έχοντας την καλύτερη άμυνα στο ισπανικό πρωτάθλημα έχοντας και αήττητο σερί εννιά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και όπως δείχνει θα συνεχίσει με ακόμα επαγγελματική νίκη.

Νοκ άουτ ματς της φάσης των «32» στο Λιγκ Καπ Γαλλίας είναι το παιχνίδι της Μπορντό με την Ντιζόν. Η Μπορντό είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση αφού είναι ανώτερη σε όλα και μάλιστα έχει καλό προηγούμενη αφού στην περσινή διοργάνωση την απέκλεισε με εκτός έδρας νίκη 1-0 στις 19/12/2018 ενώ φέτος στις 24 Αυγούστου 2019 Ντιζόν – Μπορντό 0-2 για το πρωτάθλημα. Οι «Γιρονδίνοι» διαγράφουν φέτος καλή πορεία με τον Πάολο Σόουσα στον πάγκο και αντίθετα η Ντιζόν απογοητεύει και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας στο Σαμπιονά αντιμετωπίζοντας μεγάλα προβλήματα σε άμυνα και επίθεση. Η Μπορντό είναι ανώτερη σε όλα, έχει υπέρ της την παράδοση και το πλεονέκτημα της έδρας και ο άσσος έχει πολύ μεγάλη τύχη.

Εμβόλιμη (10η) αγωνιστική στο Καμπιονάτο και θα ρισκάρουμε στον άσσο της Πάρμα επί της Βερόνα για τους παρακάτω λόγους. Η Πάρμα αριθμεί 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες στις 9 πρώτες αγωνιστικές, απολογισμός άκρως θετικός αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει ένα από τα πιο χαμηλά μπάτζετ στην κατηγορία. Η ομάδα του Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση με τρεις νίκες μία ισοπαλία και μία μόλις ήττα στα τελευταία πέντε ματς ενώ το περασμένο Σάββατο υποχρέωσε την πανίσχυρη Ίντερ σε ισοπαλία 2-2 μέσα στο «Μεάτσα». Η Πάρμα διαθέτει πολύ καλούς παίκτες (Κορνέρλιους, Ζερβίνιο, Κουλουσέφσκι κλπ) και μέσα στο «Ένιο Ταρντίνι» μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο στην καλή της μέρα. Όσον αφορά την Βερόνα, προέρχεται από δύο σερί ήττες στα ματς με Νάπολι και Σασουόλο ενώ γενικότερα έχει μία μόλις νίκη στα τελευταία της οκτώ παιχνίδια από τις 15 Σεπτεμβρίου και μετά. Η Πάρμα έχει τρεις σερί εντός έδρας νίκες (1-0 την Σασουόλο, 3-2 την Τορίνο και 5-1 την Τζένοα) και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να προσθέσει μία ακόμη στο ενεργητικό της.

Η Ίντερ αντιμετωπίζει στο «Μάριο Ριγκαμόντι» τη νεοφώτιστη Μπρέσια για την 10η αγωνιστική του Καμπιονάτο και η νίκη αποτελεί εκ των ων ουκ άνευ για τον Αντόνιε Κόντε και τους παίκτες του προκειμένου να καλύψουν την εντός έδρας γκέλα με την Πάρμα (ισοπαλία 2-2) το περασμένο Σάββατο. Η Μπρέσια έχει σημειώσει δύο νίκες, μία ισοπαλία και πέντε ήττες και βρίσκεται με το καλημέρα σε δύσκολη θέση, στην τελευταία τριάδα της βαθμολογίας και μάλιστα εντός έδρας δεν έχει …σταυρώσει ακόμη νίκη (δύο ήττες και μία ισοπαλία). Η Ίντερ έχει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς, διαθέτει πολύ καλύτερους παίκτες και ο Αντόνιο Κόντε γνωρίζει πολύ καλά πως δεύτερη σερί γκέλα θα είναι καταστροφική για την ομάδα του….

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!