14:35 Beijing Renhe vs Hebei CFFC China Super League

Beijing Renhe
Το πάλεψε όσο μπορούσε η ουραγός Ρένχε απέναντι στη Χενάν, ωστόσο δεν απέφυγε την ήττα 2-1. Βρέθηκε να κυνηγάει νωρίς το σκορ μετά από φάση διαρκείας και αδράνεια της άμυνας, αλλά απάντησε με την «βολίδα» του μέσου Τσεν στις αρχές της επανάληψης. Τα… παιδικά λάθη στην ανασταλτική της λειτουργία έκαναν την εμφάνιση τους σχεδόν αμέσως και δέχτηκε δεύτερο τέρμα. Από το 60′ και έπειτα έπαιξε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του αμυντικού Ντου, εντούτοις μέχρι και τη λήξη τα έδωσε όλα για να σώσει τουλάχιστον το βαθμό. Ο αντίπαλος τερματοφύλακας πραγματοποίησε απίθανες επεμβάσεις και δεν της επέτρεψε να σκοράρει. Αυτό ήταν και το ένατο αρνητικό αποτέλεσμα στα τελευταία δέκα ματς (0-1-9), που την βούλιαξε ακόμα περισσότερο…
Μειώθηκαν στο ελάχιστο τα προβλήματα για τον Ισπανό τεχνικό Λουίς Γκαρσία, ο οποίος ουσιαστικά θα έχει στη διάθεση του όλους τους παίκτες που του χρειάζονται. Εκτός λόγω τραυματισμού παραμένει ο βασικότατος αριστερός μπακ Ράο (13/0), ωστόσο το κενό του μπορεί να καλυφθεί επάξια. Εκτός λόγω τιμωρίας θα μείνει ο αμυντικός Ντου (9/0), που αποβλήθηκε την Κυριακή.
(4-4-2): Ζανγκ – Λιου Τζιαν, Γουάν, Λούο, Τσεν – Νιμαμντίν, Ζανγκ Γιουφενγκ, Κάο, Τσεν – Μασίκα, Ντιοπ.
Hebei CFFC
Λίγα πράγματα από τη Χεμπέι κόντρα στη Σάντονγκ,  αναμενόμενα έχασε, με το βαρύ 3-0. Δεν μπήκε καλά στο πρώτο μέρος και κινδύνεψε σε αρκετές περιπτώσεις, αλλά είχε τη βοήθεια της τύχης. Στην επανάληψη μπήκε μεταμορφωμένη και πίεσε ασφυκτικά για να πετύχει ένα γκολ, όμως κόστισαν η αστοχία στην τελική προσπάθεια και το δοκάρι δεν της έκανε τη χάρη σε μία περίπτωση. Έτσι, στο 72’ «πλήρωσε» την αδράνεια της άμυνας και μέχρι το 87’ δέχτηκε και τα τρία τέρματα. Συνεχίζει να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση και δεν αποκλείεται να κινδυνεύσει σοβαρά, αν χάσει από τη Ρένχε στο αποψινό παιχνίδι.
Χωρίς προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει του αποψινού αγώνα. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο βασικότατος τερματοφύλακας και αρχηγός Γιανγκ Τσενγκ (0/0), ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά τον περασμένο Οκτώβριο και η απουσία του έχει κοστίσει, όμως ακόμα δεν είναι έτοιμος. Αναμένεται να διατηρηθεί κάτω από τα δοκάρια ο Τσι (5/0), που τα πηγαίνει αρκετά καλά.
(4-1-3-2): Τσι – Ζανγκ, Ζάο, Χανγκ, Τζιανγκ – Μασκεράνο – Γουάνγκ, Κιανλόνγκ, Γιν – Ντονγκ, Μαρκάο.
Εκτίμηση
Δύσκολο ματς για προβλέψεις. Η Ρένχε είναι μόνο για κόντρα με τις εμφανίσεις της, ωστόσο βλέπει την αναμέτρηση σαν πρόωρο τελικό. Η Χεμπέι σαφώς και είναι ανώτερη ποιοτικά, αλλά εκτός έδρας παρουσιάζεται ευάλωτη. Λογικά θα σκοράρουν αμφότερες.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!