14:35 Hebei CFFC vs Shandong Luneng China Super League

Hebei CFFC
Δικαίως «φωνάζει» η Χεμπέι για τη διαιτησία στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Γκουοάν, όπου έχασε 2-0 με δύο πέναλτι που δόθηκαν εις βάρος στις καθυστερήσεις. Στην πρώτη περίπτωση ο αντίπαλος επιθετικός είναι σε εμφανή θέση οφσάιτ, ωστόσο ο διαιτητής Μα Νινγκ έδειξε την άσπρη βούλα, παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε και ο VAR. Νωρίτερα είχε αρκετές καλές στιγμές για να προηγηθεί, όμως και σε αρκετές περιπτώσεις γλύτωσε από την αστοχία των αντιπάλων της. Τουλάχιστον διατηρήθηκε στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και ορίζει η ίδια τη μοίρα της αναφορικά με την παραμονή. Με την ποιότητα που διαθέτει στο ρόστερ θα έπρεπε πάντως να παλεύει για την είσοδο στην πεντάδα.
Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικότατος μέσος Γουάνγκ Κιουμίνγκ (16/2), το κενό του οποίου φάνηκε στο ματς με την Γκουοάν. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο βασικότατος τερματοφύλακας Γιανγκ Τσενγκ (0/0), ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά τον περασμένο Οκτώβριο και η απουσία του έχει κοστίσει. Αναμένεται να διατηρηθεί κάτω από τα δοκάρια ο Τσι (4/0), που τα πηγαίνει αρκετά καλά.
(4-1-3-2): Τσι – Ζανγκ, Ζάο, Χανγκ, Τζιανγκ – Μασκεράνο – Γουάνγκ, Κιανλόνγκ, Γιν – Ντονγκ, Μαρκάο
Shandong Luneng
Δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες η Σάντονγκ στο ντέρμπι κόντρα στην Γκουανγκζού Εβεργκράντε, εντούτοις δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα (0-3). Θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ στο πρώτο μέρος βάσει της καλής απόδοσης που έπιασε, ωστόσο στις αρχές της επανάληψης έβγαλε προς τα έξω τις αμυντικές της αδυναμίες και δέχτηκε δύο μαζεμένα τέρματα. Τα έδωσε όλα μέχρι και τη λήξη για να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ, αλλά το δοκάρι και ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν της επέτρεψαν να σκοράρει. Έχει τεθεί από πολύ νωρίς εκτός στόχων και το ζητούμενο πλέον είναι να μην χάσει την τέταρτη θέση, που αναμένεται να οδηγήσει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.
Εκτός, λόγω τραυματισμού, θα μείνει ο νεαρός επιθετικός Τιαν (7/0). Εκτός και ο αμυντικός Λι (4/0). Αυτά είναι και τα δύο προβλήματα ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με την Γκουανγκζού Εβεργκράντε. Έκανε το ντεμπούτο του την περασμένη αγωνιστική ο Βραζιλιάνος μέσος Μόισες (9/0 φέτος), ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά.
(4-4-2): Νταλέι – Ζενγκ, Λιου, Ντάι, Σονγκ – Φελαϊνί, Τζιν, Ζου, Ντελγκαδο – Πελέ, Γκουέδες
Εκτίμηση
Αν ήταν στα καλά της η Σάντονγκ το διπλό θα είχε τον πρώτο λόγο, ωστόσο φέτος είναι αρκετά ευάλωτη στις εξόδους της. Η Χεμπέι είναι σε ανοδική πορεία και θέλει βαθμούς για καθαρίσει με την παραμονή. Προτιμότερη επιλογή δείχνει το goal/goal.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!