14:35 Jiangsu Suning vs Henan Jianye China Super League

Jiangsu Suning
Στάθηκε εξαιρετικά η Γιανγκσού κόντρα στην φορμαρισμένη Νταλίαν και λίγο έλειψε να φύγει με τους τρεις βαθμούς (έμεινε στο 2-2). Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από το 7ο λεπτό, έπειτα από αδράνεια της άμυνας, ωστόσο απάντησε στο 21’ με το κοντινό σουτ του Τεσέιρα. Πέντε λεπτά αργότερα δέχτηκε και δεύτερο τέρμα μετά από εκτέλεση κόρνερ και κενό στο κέντρο της άμυνας, αλλά ο Έντερ με δυνατό σουτ ισοφάρισε στο 30’. Σχεδόν αμέσως και μέχρι το 81’ είχε αριθμητικό πλεονέκτημα, που δεν το εκμεταλλεύτηκε και παραλίγο να το «πληρώσει» στο τέλος. Το θετικό είναι ότι διατηρήθηκε στην πεντάδα, όμως είδε τη Σάντονγκ να ξεφεύγει 6 βαθμούς, έχασε έδαφος στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ.
Αρκετά προβλήματα μαζεύτηκαν για τον Κοσμίν Ολαρόιου. Θα λείψουν λόγω τιμωρίας οι χαφ Τσόνγκγιου Γιε (5/0), Χε Τσάο (6/0) και ο αμυντικός Ταν (18/0), ενώ παρελθόν αποτελεί και τυπικά ο κεντρικός αμυντικός, Γκάμπριελ Παλέτα (18/0). Ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» για τον Ρουμάνο τεχνικό είναι ο τραυματισμός του πολύτιμου επιθετικού Έντερ (22/10), ο οποίος δίνεται αμφίβολος.
(4-3-3): Zανγκ – Αμπντουγκένι, Ζου, Μιράντα, Γιανγκ – Γου, Τιαν, Γκάο – Σονγκ, Σαντινί, Τεσέιρα.
Henan Jianye
Έδειξε τάσεις «αυτοχειρίας» η Χενάν απέναντι στην ουραγό Ρένχε, ωστόσο ο φορμαρισμένος τερματοφύλακας Γου την κράτησε όρθια στα τελευταία λεπτά με σπουδαίες επεμβάσεις (2-1 εντός). Το ματς ξεκίνησε με μεγάλη καθυστέρηση λόγω της καταρρακτώδους βροχής και ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος για να παιχτεί ποδόσφαιρο. Προηγήθηκε στο 10’ με τον σουτ του Ίβο, όμως ισοφαρίστηκε με το ξεκίνημα της επανάληψης. Ο επιθετικός Οχάντζα, όμως, απάντησε άμεσα και με δυνατό πλασέ της έδωσε εκ νέου προβάδισμα, ενώ από το 60’ και έπειτα έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Μέχρι και τη λήξη πιέστηκε, εντούτοις άντεξε και ουσιαστικά «σφράγισε» από τώρα την παραμονή στην κατηγορία.
Παραμένει εκτός, λόγω τραυματισμού, ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ενρίκε (1/1), που είχε χτυπήσει στο παιχνίδι της πρεμιέρας και πλέον δεν υπολογίζεται. Αναμένεται να διατηρηθεί στο αρχικό σχήμα ο φορμαρισμένος επιθετικός Οχάντζα (20/10), στον πάγκο θα κάτσει ο Μπασογκόγκ (17/4). Επιστρέφουν από τιμωρία ο αμυντικός Φενγκ (20/2) και ο μέσος Γουάνγκ (18/0).
(3-4-3): Γου – Σούι, Ζανγκ, Xαν – Κε, Λονγκ, Γουάνγκ, Γιανγκ – Καράνγκα, Ίβο, Οχάντζα.
Εκτίμηση
Υπάρχει η ενδεχόμενη απουσία του Έντερ, ωστόσο η Γιανγκσού στο «σπίτι» της είναι αξιόπιστη και αν θέλει να μπει τουλάχιστον στην πεντάδα, θα πρέπει να κερδίζει τέτοιου είδους παιχνίδια. Πιο άνετη βαθμολογική η Χενάν, η οποία εκτός έδρας διαχρονικά χάνει μεγάλο μέρος από τη δυναμική της.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!