14:35 Tianjin Teda vs Wuhan Zall China Super League

Tianjin Teda
Καταιγιστική ήταν η Τιαντζίν Τέντα στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στη Χενάν και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλό της (2-0 εντός). Από νωρίς μπήκε δυνατά και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ατσεαμπόνγκ νικήθηκε σε εκτέλεση πέναλτι. Στις αρχές της επανάληψης παραλίγο να «πληρώσει» τη μοναδική φορά που απειλήθηκε, όμως στο 66’ ο Βάγκνερ με κεφαλιά της έδωσε προβάδισμα. Στο 90’ ο Γερμανός φορ αποβλήθηκε, ωστόσο ο Τζόναθαν σε «νεκρό» χρόνο σφράγισε τους τρεις βαθμούς. Αυτό ήταν και το πρώτο θετικό αποτελέσματα έπειτα από τέσσερα διαδοχικά ματς (0-1-3).
Eπέστρεψε ο βασικός τερματοφύλακας Ντου Τζια (15/0). Τραυματίστηκε και θα λείψει και ο βετεράνος αμυντικός Κάο (0/0). Εκτός και ο μεσοεπιθετικός Χούι (12/0), όμως είναι κοντά στην επιστροφή. Τιμωρημένος ο επιθετικός Βάγκνερ (18/5), τραυματίστηκε ο αμυντικός Μπαστιάνς (9/0). Νέες απώλειες ο αμυντικός Γιανγκ (17/0), μαζί με τον αναπληρωματικό μέσο Γουάνγκ (1/0).
(4-3-3): Γιανγκ – Ρονγκ, Ξιε, Λιου, Ζάο – Ζανγκ, Ζενγκ, Μιραχμετζάν – Τζόναθαν, Ατσεαμπόνγκ, Ταν
Wuhan Zall
Συνεχίζει την σπουδαία φετινή πορεία η νεοφώτιστη Γουχάν, που είχε την ευκαιρία να φύγει με τη νίκη από τη φορμαρισμένη Σανγκάη Σενχούα (2-2). Προηγήθηκε στο 26’ με τον Λέο Μπαπτιστάο, ωστόσο ισοφαρίστηκε πέντε λεπτά αργότερα και στο 44’ δέχτηκε την ολική ανατροπή, μετά από κόρνερ και αδράνεια της άμυνας. Ο Κουάσι με ωραίο πλασέ στις αρχές της επανάληψης έφερε το ματς στα ίσια, εντούτοις ο ίδιος παίκτης στάθηκε μοιραίος στο 80’, όταν και νικήθηκε σε εκτέλεση πέναλτι. Από το σημείο εκείνο και έπειτα έπεσε η ψυχολογία της και γλύτωσε την ήττα από καθαρή τύχη. Έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά την παραμονή και αυτό την κάνει να παίζει χωρίς ιδιαίτερο άγχος.
Παραμένει εκτός, λόγω τραυματισμού, ο καλός αμυντικός Λούο Γι (8/0). Αυτό είναι και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο νεαρός προπονητής, Λι Τιε, ο οποίος δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα και βασικός στόχος εξακολουθεί να είναι η παραμονή. Θα πάρει φανέλα βασικού ο πολύτιμος αμυντικός  μέσος Μ’Μπια (17/0).
(4-3-3): Ντονγκ – Λιου, Ζιμπό, Λιάο, Μινγκ – Λι, Γουάνγκ, Μ’Μπια – Κουάσι, Τζιανγκ, Σίλβα
Εκτίμηση
Αν ήταν πιο καλή ανασταλτικά η Τιαντζίν θα πηγαίναμε με τον άσο, αφού προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση και δεν δείχνει να επηρεάζεται από τις πολλές απουσίες. Η Γουχάν παίζει με άγνοια κινδύνου και πολύ δύσκολα θα μείνει άσφαιρη. Παίζεται το goal/goal.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!