15:00 Shanghai SIPG vs Tianjin Tianhai China Super League

Shanghai SIPG
Έχασε και άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου η Σανγκάη  ΣΙΠΓ, η οποία βρέθηκε στο -4 από την Γκουανγκζού Εβεργκράντε. Δεν μπόρεσε να βγάλει ενέργεια απέναντι στη Γουχάν και θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη που έφυγε με την ισοπαλία 1-1. Δεν μπήκε καθόλου καλά και αναμενόμενα βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ μόλις στο ξεκίνημα. Στη συνέχεια απάντησε με την κοντινή προβολή του Μάρκο Αρναούτοβιτς στο 23’, όμως μέχρι και τη λήξη του α’ μέρους γλύτωσε από την αστοχία των αντιπάλων της και το δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν έκανε και πολλά, όμως σημάδεψε η ίδια το δοκάρι. Η νίκη κόντρα στην Τιαντζίν αποτελεί μονόδρομο, αφού την επόμενη βδομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Γκουανγκζού ΡΦ.
Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικότατος αμυντικός μέσος, Κάι (17/1). Επέστρεψε στις προπονήσεις έπειτα από πολλούς μήνες ο βασικός εξτρέμ, Λου (7/3), ωστόσο δεν αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ο Βίτορ Περέιρα αν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του σούπερ σταρ Αρναούτοβιτς (1/1) και θα κριθεί λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.
(3-5-2): Γιαν – Γιου, Χε, Γουάνγκ – Ζανγκ, Αχμέντοφ, Όσκαρ, Τσεν, Κάι – Χουλκ, Λι
Tianjin Tianhai
Πέτυχε σημαντική νίκη η Τιανχάι στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή, κόντρα στην Τιαντζίν Τέντα (1-0 εντός). Είχε σταθερά καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε με τον Άλαν. Στην επανάληψη ο μέσος Γιάο έδωσε προβάδισμα έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια και δυνατό σουτ. Μέχρι και τη λήξη κράτησε σχετικά εύκολα τους τρεις βαθμούς και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από δώδεκα ολόκληρες αγωνιστικές (0-6-6). Είναι βελτιωμένη τις τελευταίες βδομάδες, εντούτοις θα θεωρηθεί υπέρβαση αν σώσει την κατηγορία με τα πολλά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Εκτός παραμένει εδώ και πολλές βδομάδες, λόγω τραυματισμού, ο βασικότατος μέσος Γουάνγκ (10/2). Αυτό είναι και το μοναδικό σημαντικό πρόβλημα ενόψει της αποψινής δύσκολης αναμέτρησης, κόντρα στην πρωταθλήτρια Σανγκάη ΣΙΠΓ. Κέρδισε πόντους ο προπονητής Παρκ Τσουνγκ – Γιουνγκ, ο οποίος είχε δεχτεί δριμεία κριτική το προηγούμενο διάστημα και βρέθηκε ένα βήμα πριν την απόλυση.
(4-3-3): Ζανγκ Λου – Ζανγκ Τσ., Ζανγκ, Γεν, Kιαν – Λιάο, Σονγκ, Γιάο – Άλαν, Γιανγκ Ξου, Σουν Κε
Εκτίμηση
Αναμενόμενα προσφέρεται σε χαμηλά επίπεδα η νίκη των πρωταθλητών, καθώς αναμένεται να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα εύκολα ή δύσκολα. Η Τιαντζίν είναι αρκετά ευάλωτη εκτός έδρας, αλλά καλύτερα να περιμένουμε το live για να ασχοληθούμε…

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!