15:30 Kilmarnock FC vs Rangers FC Scotland Premiership

Kilmarnock FC
Μόνο προβληματισμό προκαλεί η Κιλμάρνοκ μετά από τα πρώτα της επίσημα παιχνίδια. Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ και ειδικά με τον τρόπο που εκείνος ήρθε (νίκη με 2-1 εκτός, ήττα με 2-0 εντός από… κάποια Κόναχς Κουέι!) ήταν μεγάλο το πλήγμα για τον εγωισμό της ομάδας, με τον τεχνικό Αλέσιο να παραδέχεται ότι θα πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του την εικόνα της στα επερχόμενα παιχνίδια, αν θέλει να έχει παρουσία παρόμοια με εκείνη της περσινής σεζόν. Γενικά, πάντως, δείχνει να θέλει ακόμα χρόνο για να βρει τα πατήματά της, αφού ακόμα και στα φιλικά ματς, όπως εκείνο με την Ντινάμο Βουκουρεστίου (ήττα με 3-0), η παρουσία της ήταν κακή. Εχει σκοράρει μόλις στο ένα από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, φιλικά και επίσημα. Νέος τεχνητός χλοοτάπητας στο «Ράγκμπι Παρκ», ο οποίος έχει χαρακτηριστεί κορυφαίας τεχνολογίας.
Ο Αλέσιο, ο οποίος τόνισε ότι προσπαθεί να περάσει την νοοτροπία και το αγωνιστικό στυλ που βοήθησε Τσέλσι και Γιουβέντους να πετύχουν, έχει πολλές δυσκολίες. Μάλιστα, εικάζεται ότι ο Ιταλός μάνατζερ είναι πιθανόν να ακολουθήσει την πεπατημένη οδό, καθιερώνοντας εκ νέου το σύστημα του τεχνικού Στιβ Κλαρκ, του προκατόχου του. Δεν αναφέρονται ιδιαίτερα προβλήματα για τους «Κίλις».
(4-2-3-1): ΜακΝτόναλντ – Μπρόοντφουτ, Ο’ Ντόνελ, Φίντλεϊ, Τέιλορ – Μπερκ, Ελ Μακρίνι – Πάουερ, Ντίκερ, ΜακΚένζι – Μπρόφι.
Rangers FC
Συντήρηση δυνάμεων έκανε η Ρέιντζερς στο δεύτερο ματς με αντίπαλο την Πρόγκρες Νιέντερκορν, με την οποία έμεινε στη δίχως τέρματα ισοπαλία και σε συνδυασμό με το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου την περιμένει πλέον η Μίντιλαντ από τη Δανία.  Πριν από τους Δανούς, βέβαια, προέχει η δύσκολη εκτός έδρας μάχη με αντίπαλο την Κιλμάρνοκ, με τον κόουτς Τζέραρντ να τονίζει ότι η ομάδα του οφείλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της. Όχι μόνο είναι αήττητη για 8 παιχνίδια στη σειρά, αλλά μάλιστα έχει κρατήσει και το μηδέν στην άμυνα στα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα.
Tιμωρημένος είναι ο βασικός κίπερ ΜακΓκρέγκορ, ο οποίος είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές πέρσι, εξέτισε τις πρώτες δύο και απομένει η τελευταία. Ετσι ,στη βασική ενδεκάδα θα βρεθεί ο Φοντέριγχαμ. Αμφίβολος λόγω τραυματισμού είναι ο αμυντικός Ντέιβις, ενώ ο Τζέραρντ προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-1-4-1, έχοντας φυσικά τον Μορέλος στην κορυφή της επίθεσης.
(4-1-4-1): Φοντέριγχαμ – Ταβέρνιερ, Γκόλντσον, Εντμουντσον, Χάλιντεϊ – Καμαρά – Αρφιλντ, Τζακ, Οτζο, Τζόουνς – Μορέλος.
Εκτίμηση
Σαφώς και αποδόσεις τύπου 1.60 στις οποίες προσφέρεται το διπλό δεν είναι δυνατόν να μας ιντριγκάρουν, όσο και αν η αλήθεια είναι ότι η Κιλμάρνοκ δείχνει να βρίσκεται σε μειονεκτική θέση σε αυτό το παιχνίδι. Δεν μας πείθει το σετ των αποδόσεων, προτιμούμε να απέχουμε από αυτό το ματς.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!