16:30 FK Tambov vs Arsenal Tula Russia Premier Liga

FK Tambov
Την πρώτη της νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ πανηγύρισε το περασμένο Σάββατο η Τάμποφ, η οποία επικράτησε με 2-0 της Σπαρτάκ Μόσχας βλέποντας την αντίπαλο της να σημαδεύει τέσσερις φορές τα δοκάρια της. Οι νεοφώτιστοι μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 3′ είχαν φάση για το 1-0. Στο 22′ είδαν τους Μοσχοβίτες να σημαδεύουν το δοκάρι για να ανοίξουν το σκορ στο 29′ με τον Γκογκούα. Στο 55′ και στο 65′ το «αλουμίνιο», όπως το λένε οι Γερμανοί, τους γλίτωσε ξανά για να έρθει στο 69′ ο Τακάζοφ να κάνει το 2-0 που έμελλε να είναι το τελικό σκορ, με δεδομένο πως στο 86′ η προσπάθεια των Μοσχοβίτων τη γνωστή κατάληξη. «Θέλαμε πολύ τη νίκη κόντρα στη Σπαρτάκ, είχαμε πάθος, διάθεση και βέβαια τύχη και τα καταφέραμε, όμως δεν πρέπει να μείνουμε σ’ αυτή, συνεχίζουμε, πρέπει να κερδίσουμε και την Άρσεναλ Τούλα», ήταν το σύνθημα που έδωσε μέσα στην εβδομάδα ο γενικός διευθυντής της Τάμποφ, Πάβελ Χουντιάκοφ που απέφυγε να μιλήσει για στόχους, αν και πολλοί λένε πως δεν περιορίζονται μόνο στην παραμονή.
Επί των αγωνιστικών, νοκ άουτ έχουν τεθεί λόγω πολύμηνων τραυματισμών οι Τσασόβσκιχ (Α, 0/0) και Τζελογιάν (Μ, 0/0), ενώ ανέτοιμος κρίνεται και ο Χοσόνοφ (Μ, 7/0 πέρσι). Από κει και πέρα, σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ αμφίβολος είναι ο Ουσμάν (Μ, 1/0), που είχε τραυματιστεί στο ματς της Μόσχας κόντρα στη Κυπελλούχο, Λοκομοτίβ και είχε αντικατασταθεί μόλις στο 25′.
(4-4-1-1): Σέλια – Τετρασβίλι, Γκογκούα, Άντε, Τακάζοφ – Κίλιν, Καράσεφ, Κιουπέρκα, Κοστιούκοφ – Κούλικ – Απάεφ.
Arsenal Tula
Στραβά έχει ξεκινήσει η χρονιά για την Άρσεναλ Τούλα που μετρά 3 σερί ήττες εντός και εκτός συνόρων με αποτέλεσμα να μείνει κατ΄αρχήν εκτός Γιουρόπα Λιγκ από τη Νέφτσι Μπακού στην παρθενική της συμμετοχή σε διοργάνωση της UEFA. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν με 3-0  δεχόμενοι όλα τα τέρματα στο β’ μέρος και «χαιρέτισαν», με δεδομένο και το 1-0 του πρώτου αγώνα. Όσο για το πρωτάθλημα, προέρχονται από την ήττα στην Τούλα με 3-2 από τη Ροστόφ σε ένα ματς, όπου είχαν αλλαγές στην 11άδα, παρουσίασαν κενά στην άμυνα, βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στο 49′. Ξαναμπήυκαν στο ματς στο 67′ με τέρμα του Λουτσένκο, όμως δέχθηκε και 3ο γκολ στο 81′ με αποτέλεσμα το 3-2 του Κάουσιτς στις καθυστερήσεις να μην έχει κανένα νόημα. «Να ξεχάσουμε γρήγορα την ήττα στο Μπακού και να ρίξουμε όλο το βάρος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο», δήλωσε ο πορτιέρο, Λεβάσοφ. Και αυτά τη στιγμή που ο κόουτς, Τσερεβτσένκο ανέλαβε την ευθύνη της βαριάς ευρωπαϊκής ήττας, χωρίς επί της παρούσης να τίθεται θέμα για το μέλλον του.
Στα αγωνιστικά, ο μεγάλος «πονοκέφαλος» των γηπεδούχων ενόψει του σημερινού ματς ακούει στο όνομα του Κανγκούα (Ε, 2/1). Ο επιθετικός από τη Ζάμπια αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και απ’ ό,τι φαίνεται δύσκολα θα λάβει μέρος στην αναμέτρηση. Άλλωστε, δεν έπαιξε για τον ίδιο λόγο ούτε στη ρεβάνς με τη Νέφτσι Μπακού. Από κει και πέρα, εκτός παραμένει ο Αλεξάντροφ (Μ, 1/0 πέρσι) που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμό.
(4-2-3-1): Λεβάσοφ – Κομπάροφ, Μπελάεφ, Γκριγκάλαβα, Κάγκους – Κάουσιτς, Κοσταντίνοφ – Μπάντα, Γκορμπατένκο, Λεσοβόι – Λουτσένκο.
Εκτίμηση
Η Τάμποφ έχει ψυχολογία μετά την επικράτηση της επί της Σπαρτάκ. Από την άλλη η Άρσεναλ Τούλα δεν είναι και στα καλύτερα της. Επομένως, εφόσον επιλέξουμε να ασχοληθούμε με το ματς, θα ρίξουμε κάποιες ματιές στον «1 DNB» ή ακόμα και στο ξερό σημείο.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!