17:00 Coritiba/PR vs Atlético/GO Brazil Série B

Coritiba
Αήττητο σερί ήταν και πάει για την Κοριτίμπα, η οποία ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Πόντε Πρέτα και έχασε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα μετά από τις αρχές Ιουλίου (2-1 στην Κρισιούμα, έκτοτε 6-4-0). Στο ημίωρο το τέρμα που έκρινε το παιχνίδι, με τον αντίπαλο επιθετικό να βρίσκεται σε αντικανονική θέση, αλλά τελικά να μετράει κανονικά. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Ουμπέρτο Λούζερ ήταν πιο επικίνδυνοι από τον αντίπαλο τους, παρ’ όλα αυτά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Για τρίτο σερί ματς αγνοεί τη νίκη, εξακολουθεί όμως να βρίσκεται στην δεύτερη θέση, ισόβαθμη με την αποψινή της αντίπαλο. Ο κόουτς Λούζερ ξεκαθάρισε πως ο 36χρονος μέσος Ραφίνια (10/1) θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Εκτός πλάνων βρίσκονται οι τραυματίες μπακ Ράφαελ Λίμα (5/0) και φορ Ρόμπσον Φερνάντες (8/3).
Atlético
Με ήρωα τον πορτιέρο Κοζλίνσκι και σκόρερ τον Ραούλ Πέδρο, η Ατλέτικο μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Σάο Μπέντο με 1-0 εντός έδρας και πιάσει την Κοριτίμπα στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο 22χρονος επιθετικός σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, ενώ στην επανάληψη ανέλαβε… δράση ο 28χρονος κίπερ Κοζλίνσκι με τρομερές επεμβάσεις. “Ευχαριστώ τον Θεό για την αποψινή εμφάνιση και για την συνεισφορά μου στο αποτέλεσμα“, σχολίασε ο έμπειρος τερματοφύλακας μετά το τέλος του παιχνιδιού. Ο κόουτς Βάγκνερ Λόπες είδε τον βασικό φορ Μάικ (19/8) όλη την περασμένη εβδομάδα να μην προπονείται, αλλά να τα καταφέρνει την Παρασκευή. Παρ’ όλα αυτά θεωρείται αμφίβολος για το αποψινό, με τον Αντρέ Λουίς (13/0) να αγωνίζεται στην θέση του εφόσον κριθεί αναγκαίο.
Εκτίμηση
Το ντέρμπι αυτής της αγωνιστικής. Αμφότερες βρίσκονται στο κατόπιν της Μπραγκαντίνο, αν και όπως φαίνεται, καμιά τους δεν μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση από την νεοφώτιστη ομάδα. Η Κοριτίμπα αγνοεί την νίκη στα τελευταία τρία, όμως θα έχει την παράδοση με το μέρος της απόψε. Η λογική λέει πως δεν χάνει. 1Χ.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!