17:00 Forfar Athletic vs East Fife Scotland League One

Forfar Athletic
Παραχώρησε 0-0 στην Κλάιντ, φτάνοντας τα 4 ματς χωρίς νίκη. Ξεκίνησε καλύτερα, είχε τη ευκαιρία στο ματς στο 13′, με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντέιλ Γουίλσον που απέκρουσε ο κίπερ της Κλάιντ, Ντέιβ Μίτσελ, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι, για να σταματήσει στη συνέχεια και τον Τζόρνταν Κέρκπατρικ που πήρε το ριμπάουντ. Η Κλάιντ είχε μια μεγάλη ευκαιρία στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με τη μπάλα να απομακρύνεται πριν περάσει τη γραμμή, ενώ είχε ακόμα μια καλή στιγμή στο τέλος, η Φόρφαρ πρέπει να είναι και ικανοποιημένη με το βαθμό. Το 0-0 πάντως μόνο περίεργο δεν είναι, οι «Λουνς» έχουν τη χειρότερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα στη Λιγκ 1. Με νίκη πάντως πιάνουν κορυφή κι είναι αήττητοι στα δύο ματς που έχουν δώσει μέχρι τώρα στην έδρα τους.
East Fife
Δεύτερη σερί νίκη εντός έδρας με τεσσάρα, 4-2 τη Ρέιθ Ρόβερς στο ντέρμπι του Φάιφ παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 10′. Προήλθε από λάθος του Ρος Ντάνλοπ που γύρισε χωρίς δύναμη στον τερματοφύλακα του για να πάρει τη μπάλα ο Λιούς Άλαν και να τη στείλει στα δίχτυα. Ο Άντον Ντάουντς έφερε το ματς στα ίσα εννέα λεπτά αργότερα σε ένα ντέρμπι που έγινε κάτω από πολύ δυνατό αέρα. Ο Κρις Χίγκινς έδωσε το προβάδισμα στο 57΄ στην Ιστ Φάιφ, δημιουργός ο Σκοτ Άγκνιου που εκτελούσε όλες τις στημένες φάσεις κι από δικό του φάουλ ήρθε το 3-1 στο 65′ από τον Ράιν Γουάλας. Η Ρέιθ μείωσε στο 84′ με τον Τζέιμι Γκούλαν κάνοντας δραματικά τα τελευταία λεπτά, για να διαμορφώσει το τελικό 4-2 στο 96′ ο Άγκνιου, μακράν ο κορυφαίος της αναμέτρησης.
Εκτίμηση
Όποια ομάδα κερδίσει ανεβαίνει στην κορυφή της Λιγκ 1, η εξαιρετική άμυνα της Φόρφαρ κόντρα στην επίθεση της Ιστ Φάιφ που δείχνει να έχει πάρει… φωτιά στα τελευταία ματς. Δύσκολα πάντως θα βρει χώρους, το ματς δείχνει πολύ κλειστό, το Under 2.5 στο 1.88 δείχνει πιθανό.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!