18:00 LASK Linz vs SCR Altach Austria Bundesliga

LASK Linz
Πέρυσι αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και ήταν αυτή που πίεσε περισσότερο από κάθε άλλη την Σάλτσμπουργκ. Στην κανονική διάρκεια έκανε μόλις δύο ήττες σε 22 αγωνιστικές και στα πλέι οφ τερμάτισε με άνεση στη 2η θέση, εξασφαλίζοντας θέση στα προκριματικά του Champions League. Ο τεχνικός, ο Όλιβερ Γκλάσνερ αποχώρησε για να αναλάβει τη Βόλφσμπουργκ και στη θέση του βρίσκεται πλέον ο παλαίμαχος Γάλλος, Βαλεριέν Ισμαέλ. Στα μεταγραφικά, έκανε κάποιες κινήσεις, αλλά έχασε και βασικά στελέχη της περσινής σεζόν. Πήρε τους Μίλερ (Μ, 22/1 με Άλταχ) και Γέλισιτς (Μ, 21/4 με Μπάγερν Β’). Πούλησε με 3,5 εκατ. τον Βίκτορ (Μ, 34/20, πέρυσι) στη Βόλφσμπουργκ, ενώ έδωσε και τον Ούλμαν (Α, 41/4) στη Ραπίντ Βιέννης. Στα φιλικά προετοιμασίας άφησε καλές εντυπώσεις και ξεχώρισε η νίκη επί της Σλάβια Πράγας. Σήμερα κάνει πρεμιέρα μπροστά στο κοινό της και θέλει το πρώτο τρίποντο κόντρα στην Άλταχ. Εκτός είναι οι Βόστρι (Α, 10/0), Σνεγκ (Α.), Οχ (Μ.) και Γκόιγκινγκερ (Μ, 40/14, πέρυσι).
SCR Altach
Η Άλταχ έκανε κακή πορεία την περσινή σεζόν και λίγο έλειψε να κινδυνέψει με υποβιβασμό. Στην κανονική διάρκεια τερμάτισε προτελευταία, αλλά στα πλέι άουτ βελτιώθηκε αισθητά και σφράγισε την παραμονή της. Στον πάγκο, ο Άλεξ Παστόορ παρέμεινε στην ομάδα για να συνεχίσει τη δουλειά του. Στα μεταγραφικά, έκανε πολλές αλλαγές με στόχο την ενίσχυση. Πήρε τους Γιάμνιγκ (Μ, 21/3 με Λίντσερ) και τον Γκσβέιλντ (Ε, 23/3 με Βόλφσμπεργκερ. Στα τεστ προετοιμασίας άφησε καλή εικόνα και νίκησε 3-0 την Ίνγκολσταντ, ενώ στην πρόβα τζενεράλε έμεινε στο 1-1 με τη Χέρενφεϊν. Τώρα ξεκινάει τη σεζόν με δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στην έδρα της Λίντσερ και θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη. Τιμωρημένος είναι ο Τσβίσενμπρουγκερ (Α, 1/0).
Εκτίμηση
Η Λίντσερ είναι καλύτερη ομάδα από την Άλταχ και αν εκμεταλλευτεί την έδρα της και τη δυναμική της θα μπορέσει να πάρει το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν το ρόστερ και θα χρειαστούν χρόνο για να δέσουν. Ο άσος είναι χαμηλός, αλλά έχει αξία αν συνδυαστεί με γκολ.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!