18:00 Mattersburg vs Hartberg Austria Bundesliga

Mattersburg
Η Μάτερσμπουργκ έκανε πάνω κάτω την ίδια χρονιά πέρυσι σε σχέση με τη σεζόν 2017/18, αλλά θα μπορούσε να είχε βρεθεί πιο ψηλά, αν στο τέλος δεν έτρεχε αρνητικό σερί. Έπαιξε στα μπαράζ για μια θέση στα προκριματικά του Europa League και αποκλείστηκε από την Ραπίντ Βιέννης. Στη τεχνική ηγεσία υπήρξε αλλαγή και ο Φραντζ Πόνβαϊζερ πήρε τη θέση του Σμιντ. Στο μεταγραφικό παζάρι δεν ήταν αρκετά δραστήρια και πήρε μόνο τον Μίσενμποκ (Μ, 36/9 με Σπάρτακ Τρνάβα) και αποχώρησαν οι Γκργκιτς (Μ, 2/0, πέρυσι) και Ρένερ (Μ, 33/5). Έδωσε δυνατά φιλικά στην προετοιμασία και άφησε καλές εντυπώσεις. Σήμερα ξεκινάει τη σεζόν μπροστά στον κόσμο της και θέλει τη νίκη κόντρα στην Χάρτμπεργκ για να μπει με το… δεξί. Δεν αναφέρεται κάποια απουσία.
Hartberg
Την περσινή σεζόν ήταν η νεοφώτιστη στην κατηγορία και από τη στιγμή που κατάφερε να παραμείνει, η χρονιά κρίνεται αυτομάτως επιτυχημένη. Έδωσε μεγάλη «μάχη» για τη σωτηρία και εν τέλει τερμάτισε μια θέση πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Μερίδιο στην επιτυχία έχει ο τεχνικός, Μάρκους Σοπ και παρέμεινε για να συνεχίσει το έργο του. Στα μεταγραφικά, έκανε αρκετές κινήσεις στο ρόστερ, με στόχο την ενίσχυση. Στα πιο σημαντικά, πήρε τους Λίενχαρτ (Α, 23/1) και Ράκοβιτζ (Α, 17/3, με Βάκερ) και έφυγαν οι Φλέκερ (Μ, 35/7, πέρυσι) και Ίλιτς (Α, 21/3). Στα τεστ προετοιμασίας, είχε καλό πρόσωπο στη νίκη επί του Ανόβερο, αλλά προβλημάτισε αρκετά κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, όπου ηττήθηκε με 4-0. Τώρα ξεκινάει τη σεζόν, πηγαίνοντας στην έδρα της Μάτερσμπουργκ και θέλει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα. Νοκ άουτ είναι ο Τσερνέγκ (Μ, 13/0, πέρυσι).
Εκτίμηση
Οι δύο ομάδες τερμάτισαν κάτω από τη μέση στο περσινό πρωτάθλημα και φέτος θέλουν να κάνουν μια καλύτερη πορεία. Λόγω έδρας η Μάτερσμπουργκ έχει ένα προβάδισμα, αλλά δεν επιλέγουμε τον άσο λόγω πρεμιέρας. Περιμένουμε να σκοράρουν και οι δύο, οπότε το g/g είναι μια καλή επιλογή.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!