18:00 Sturm Graz vs SKN St. Pölten Austria Bundesliga

Sturm Graz
Η Στουρμ Γκρατς έκανε σχετικά καλή πορεία στην κανονική διάρκεια, τερματίζοντας στην 3η θέση. Ωστόσο, στα πλέι οφ έτρεξε αρνητικό σερί και εν τέλει τερμάτισε πέμπτη. Εν τέλει η χρονιά σώθηκε με τη νίκη επί της Ραπίντ στα μπαράζ για την Ευρώπη και την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Στον πάγκο υπήρξε αλλαγή, με τον Νέστορ Ελ Μάεστο να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας, παίρνοντας τη θέση του Ρόμαν Μάχλιχ. Στα μεταγραφικά, έγιναν πολλές κινήσεις, καθώς ήρθαν και έφυγαν αρκετοί. Στις πιο σημαντικές κινήσεις πήρε τους Σάκιτς (Α, 31/2, πέρυσι με Ατρόμητο) και Λάιτγκεμπ (Μ, 11/2 από Σάλτσμπουργκ). Έφυγαν οι Λόβριτς (Μ, 25/1) και Φερέιρα (Α, 6/0). Μεσοβδόμαδα, γνώρισε την ήττα με 2-0 στη Νορβηγία από τη Χάουγκεσουντ και στη ρεβάνς της Πέμπτης καλείται να κάνει μεγάλη ανατροπή για να προκριθεί στον 3ο προκριματικό του Europa League. Σήμερα θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί το πρωτάθλημα κόντρα στην Πόλτεν. Νοκ άουτ είναι ο Χιερλάντερ (Μ, 33/3, πέρυσι) και αμφίβολος ο Ρόχερ (Μ.)
SKN St. Pölten
Η Πόλτεν ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις την περσινή χρονιά, καθώς κατάφερε να τερματίσει στην 6η θέση της βαθμολογίας. Παρά την καλή πορεία, υπήρξε αλλαγή στον πάγκο και ο Αλεξάντερ Σμιντ πήρε τη θέση του Γόχεν Φάλμαν και πλέον ο Γερμανός τεχνικός καλείται να κάνει ανάλογη πορεία και φέτος. Στο μεταγραφικό παζάρι δεν έκανε σχεδόν καμία κίνηση, κρατώντας το περσινό κόρμο. Επέστρεψε ο Ρίσκι (Ε, 27/10, πέρυσι με ΑΟΧ Κισσαμικό) και έφυγαν οι Μισλόβ (Μ, 32/0) και Φούντας (Ε, 22/4). Όσον αφορά στην προετοιμασία, έδωσε πολλά φιλικά, αλλά στα δυνατά τεστ έχασε από Σλόβαν Μπρατισλάβας και Ίνγκολσταντ. Τώρα παίζει εκτός με τη Στουρμ και θα προσπαθήσει να κάνει ότι έκανε τις δύο τελευταίες φορές που έπαιξε σε αυτό το γήπεδο. Νοκ άουτ είναι οι Πακ (Ε, 24/4) και Ουεντραόγκο (Ε, 13/3).
Εκτίμηση
Η Στουρμ Γκρατς απογοήτευσε την περασμένη Πέμπτη κόντρα στη Χάουγκεσουντ και τώρα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Το μυαλό της σαφώς θα είναι και στον επαναληπτικό, αλλά θα πρέπει να αφοσιωθεί στη σημερινή πρεμιέρα με την Πόλτεν. Το ματς είναι πονηρό, αλλά θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στους γηπεδούχους. Άσος.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!