19:00 CSKA Moscow vs Lokomotiv Moscow Ρωσία Premier Liga

CSKA Moscow

Απέφυγε το κάζο στο εντός με την Όρενμπουργκ, όπου επικράτησε με 2-1 της αντιπάλου της δείχνοντας τάσεις αυτοκτονίας. Συγκεκριμένα, προηγήθηκε με 2-0 με τέρματα των Βλάσιτς (30′) και Σίγκουρντσον. Δέχθηκε το 2-1 στο 40′ και εν συνεχεία και δη στο β΄ μέρος σπατάλησε δύο-τρεις καλές στιγμές για να «καθαρίσει» το ματς με συνέπεια στο τέλος να χρειαστεί μία μεγάλη επέμβαση του Ακινφέεφ στο 92′ για να κρατήσει το σκορ και να πάρει το τρίποντο. «Είμαστε σε καλή κατάσταση ενόψει του ντέρμπι με τη Λοκομοτίβ, όμως οφείλω να της αναγνωρίσω δύο «συν» που έχει και είναι η ομοιογένεια και η εμπειρία», δήλωσε ενόψει του ματς ο κόουτς, Γκοντσαρένκο, ο οποίος, βέβαια, εν συνεχεία επισήμανε πως «μπορεί εμείς να είμαστε νεανική ομάδα, αλλά παίζουμε στην έδρα μας και όλα εξαρτώνται από μας». Την ίδια στιγμή στην ΤΣΣΚΑ οι διοικούντες παραμένουν ενεργοί στο μεταγραφικό παζάρι, με την ομάδα να αναζητεί επιθετικό ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, πως δεν πάει για αγορά, αλλά μόνο για δανεισμό ποδοσφαιριστή.

Στα αγωνιστικά, η ΤΣΣΚΑ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα που να ανατρέπει τα πλάνα του προπονητή της ενόψει του αποψινού ντέρμπι.Και αυτό γιατί είναι γνωστό εδώ και καιρό πως νοκ άουτ μέχρι τον Οκτώβριο έχει τεθεί ο Σενίκοφ (Α, 20/1 πέρσι), όπως και το γεγονός ότι βρίσκεται στα «πιτς» εδώ και καιρό ο Ντζαγκόεφ (Μ, 7/0 πέρσι). Ενώ και ο διεθνής με την U-20 της Ρωσίας, Μαραντισβίλι (Μ, 1/0) δεν συνιστά απώλεια.
(3-5-1-1): Ακινφέεφ – Ντιβέεφ, Βάσιν, Μάγκνουσον – Φερνάντες, Βλάσιτς, Αχμέτοφ, Μπίστροβιτς (ή Μπιγιόλ), Ομπλιάκοφ – Σίγκουρντσον – Τσάλοφ.
Lokomotiv Moscow
Απέφυγε τις «κακοτοπιές» στο εντός με την Τάμποφ. Επικράτησε με 2-1 της νεοφώτιστης με ανατροπή. Βρέθηκε να χάνει στο 6′, όμως διατήρησε την ψυχραιμία της. Ισοφάρισε στο 31′ με τον Έντερ που στο περσινό ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ είχε αποβληθεί στο 66′, για να έρθει στο 33′ ο Ιγκνατίεφ να κάνει το 2-1 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα στο ματς. «Πάμε για τη νίκη στο ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ, δεν μας ενδιαφέρει το πώς θα αγωνιστεί, αλλά εμείς», δήλωσε ο αμυντικός, Ρίμπους ενόψει της αναμέτρησης στην οποία η «Λόκο» θα έχει τη συμπαράσταση 1.500 φίλων της που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο. Την ίδια στιγμή στους φιλοξενούμενους υπάρχουν ανοικτά μέτωπα στα μεταγραφικά και στις ανανεώσεις. Η Λοκομοτίβ κινείται για μεσοεπιθετικό, την ώρα που Μανουέλ Φερνάντες (Μ, 20/4 πέρσι) περιμένει στο ακουστικό του, αλλά δύσκολα θα ανανεώσει.
Στα αγωνιστικά, ο τεχνικός της Λοκομοτίβ, Γιούρι Σέμιν έχει συμβιβαστεί στην ιδέα της απουσίας του Τζέφερσον Φαρφάν (Μ-Ε, 20/8 πέρσι). Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό πως είναι σοβαρό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο γόνατο και θα λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γράφτηκε χαρακτηριστικά πως θα είναι εκτός γηπέδων μέχρι τον Φλεβάρη του 2020.
(4-2-3-1): Γκιγιέρμε – Ζιβοχλιάντοφ, Τσόρλουκα, Μουρίλο, Ρίμπους – Κριχόβιακ, Μπαρίνοφ – Ιγκνατίεφ, Αν. Μίραντσουκ, Αλ. Μίραντσουκ – Έντερ.
Εκτίμηση

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές αμφότερες παρουσίασαν «θέματα» στην άμυνα τόσο σε σετ παιχνίδι όσο και σε αντεπιθέσεις. Έτσι το γεγονός αυτό μας πείθει να πάμε σε επιλογή με γκολ επιλέγοντας το ασιατικό over 2,25.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!