19:00 Nea Salamina vs APOEL FC Cyprus 1. Division

Τρεις πολύτιμους βαθμούς πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στο Παραλίμνι η Σαλαμίνα που επικράτησε δύσκολα με 1-0, φτάνοντας έτσι τους 9 βαθμούς με 2 διαδοχικές νίκες. «Φτωχό» το τελικό σκορ βάσει της εικόνας του αγώνα που είχε πολλές χαμένες ευκαιρίες και από τις 2 ομάδες. Το νικητήριο τέρμα επιτεύχθηκε στο 38’ σε φάση διαρκείας με τις 2 ομάδες και κυρίως τους γηπεδούχους να δημιουργούν αρκετά στην επανάληψη αλλά να αποδεικνύονται άστοχοι, ενώ φωνάζουν και για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 0-0. «Είμαι ικανοποιημένος και με το αποτέλεσμα αλλά και με την εμφάνιση της ομάδας», αρκέστηκε να πει ο κόουτς Πουρσαϊτίδης. Δίχως νίκη σε 10 παιχνίδια του κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Πολύ δύσκολο το πρόγραμμα που ακολουθεί για τους «ερυθρόλευκους» με Δόξα, Απόλλωνα και Πάφο εκτός και Ανόρθωση και ΑΕΚ εντός. Άπαντες παρόντες, αναμένονται ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα.
Σε ένα θεαματικό παιχνίδι την Πέμπτη στο Μπακού, ο ΑΠΟΕΛ στάθηκε καλά παίρνοντας τον πρώτο του βαθμό στο Γιουρόπα με το τελικό 2-2 κόντρα στην Καραμπάγκ να κρίνεται δίκαιο. Καλύτεροι στο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, για να δεχτούν την ανατροπή πριν από την ανάπαυλα. Κατώτερος στην επανάληψη ο ΑΠΟΕΛ, δέχτηκε στο 59’ το 2-2, για να «φλερτάρει» σε αρκετές περιπτώσεις και με 3ο τέρμα. Διατηρεί ελπίδες πρόκρισης. Δεν ήταν καλοί στο τελευταίο τους ματς στο πρωτάθλημα οι «γαλαζοκίτρινοι» παρόλο που επικράτησαν εντός έδρας με 2-0 της αξιόμαχης Δόξας με τέρματα στο 22’ και στο 88’. Κακό παιχνίδι με λιγοστές ευκαιρίες με τους φιλοξενούμενους στην επανάληψη να πιέζουν περισσότερο και σε 2 περιπτώσεις να αγγίζουν το γκολ στο 1-0. Σε οριακό σημείο οι σχέσεις του κόουτς Ντολ με το σημαντικό μεσοεπιθετικό Αλ Τάαμαρι, που τον άφησε εκτός 18άδας στο Μπακού. Εκτός απόψε ο χαφ Ντε Βινσέντι (1/0), οι Ιωάννου (Α, 3/0) και Ζοαζίνιο (Α, 2/0), ο μπακ – χαφ Γιάκολιτς (3/0) και ο φορ Μπέζιακ (1/0).

Εκτίμηση
Δύσκολη έξοδος για τον ΑΠΟΕΛ, κόντρα σε μία ομάδα που προέρχεται από θετικά αποτελέσματα και με ανεβασμένη ψυχολογία μπορεί να βάλει δύσκολα στους πρωταθλητές που κουβαλούν εξτρά κούραση αλλά και εσωτερικά προβλήματα. Ρίσκο στο 1Χ, πιθανό το G/G.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!