19:00 Odd BK vs Lillestrom SK Norway Tippeligaen

Odd BK
Κατώτερη του αναμενόμενου, ηττήθηκε 2-0 εκτός έδρας από τη Μιόνταλεν και έχασε έδαφος στη μάχη της κορυφής. Η ομάδα του Νταγκ Άιλεφ Φάγκερμο ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά, οπότε και έχασε κάποιες καλές φάσεις να πάρει προβάδισμα, ωστόσο μετά το 20’ άρχισε να παίζει συντηρητικά και να κυνηγά το γκολ με αντεπιθέσεις, κάτι που έδωσε χώρο στους γηπεδούχους, που άρχισαν να γίνονται όλο και πιο επιθετικοί. Στο 57’ έμεινε πίσω, ανοίχτηκε να ισοφαρίσει, έχασε κάποιες φάσεις, βρέθηκε όμως εκτεθειμένη σε αρκετές περιπτώσεις και στο 83’ δέχθηκε το δεύτερο γκολ. Κατά τη διάρκεια της διακοπής απέκτησε υπό μορφή δανεισμού από την Πάρτιζαν Βελιγραδίου τον 23χρονο εξτρέμ Μούσα Ενζί, μεγαλύτερο αδελφό του επιθετικού της Μπιλάλ. Παρελθόν ο επιθετικός Σάντερ Σβέντσεν (14/0, 1 ασίστ), του οποίου ο δανεισμός τελείωσε. Μακροχρόνια τραυματίες οι επιθετικοί Μπιλάλ Ενζί και Αντρέας Χέλμερσεν, με τον τελευταίο να έχει υποστεί ρήξη χιαστών και τον πρώτο να έχει πρόβλημα στο γόνατο.
Lillestrom SK
Πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα κερδίζοντας 2-1 στο γειτονικό ντέρμπι τη Στρομσγκόντσετ. Παθιασμένη και αποφασιστική, μπήκε δυνατά από το πρώτο λεπτό πήρε τον έλεγχο, πίεσε και έχασε αρκετές φάσεις για να φτάσει στο γκολ στο 42’ με τον Άρνορ Σμάρασον. Τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης έπιασε στον ύπνο την άμυνα των φιλοξενούμενων πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ. Στην επανάληψη, και έχοντας το προβάδισμα των δύο τερμάτων, έπαιξε πιο συντηρητικά, κοίταξε να καλύψει τα νώτα της, έδωσε χώρο στην «Γκόντσετ» και το πλήρωσε στο 73’. Στα τελευταία λεπτά πέρασε δύσκολες στιγμές, ο γκολκίπερ της όμως επενέβη αποτελεσματικά. Επιστρέφει μετά από καιρό ο βασικός επιθετικός και τοπ σκόρερ της ομάδας Τόμας Λένε Όλσεν (11/6, 1 ασίστ). Δεν αναφέρεται κάποιο σημαντικό πρόβλημα.
Εκτίμηση
Η Οντ είναι εξαιρετικά ισχυρή εντός έδρας, όπου βασίζει και την προσπάθειά της να διεκδικήσει τον τίτλο. Ενισχυμένη μεσοεπιθετικά και χωρίς προβλήματα είναι το λογικό φαβορί. «Τα Καναρίνια» θα έχουν και πάλι τον τοπ σκόρερ τους, εκτός έδρας όμως χάνουν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους. Άσος και Over 1.5 στο 1.81.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!