19:00 Olympiakos Nic. vs AEK Larnaka Cyprus 1. Division

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός Λευκωσίας δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό βαθμολογικά γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα με 3-2 από τη Σαλαμίνα. Καλύτεροι στο ξεκίνημα οι φιλοξενούμενοι, προηγήθηκαν στο 13’, για να δεχτούν πίεση στη συνέχεια και την ισοφάριση στο 43’. Με εκατέρωθεν φάσεις το 2ο ημίχρονο, με τη Σαλαμίνα να κάνει το 2-1 και τους «μαυροπράσινους» να ισοφαρίζουν στο 75’. Το ματς όμως δεν τελείωσε εκεί και στο 84’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. «Είχαμε τις ευκαιρίες σήμερα, αλλά όχι την τύχη. Παίζουμε καλό και ορθόδοξο ποδόσφαιρο και αυτό είναι που μετράει στην παρούσα φάση», ήταν τα λόγια του κόουτς Χριστοδούλου. Σήμερα ο έμπειρος τεχνικός θα προβεί σε αλλαγές στο βασικό σχήμα, ενώ δεν υπολογίζει λόγω τραυματισμών τους χαφ Ενόχ και τον φορ Αζουλάο (1/0).
Σε ένα όμορφο σε γενικές γραμμές παιχνίδι η ΑΕΚ κατάφερε με γκολ στο 98’ να πάρει την ισοπαλία εντός έδρας από την Ομόνοια με σκορ 2-2. Παιχνίδι που τα είχε πραγματικά όλα. Σκληρά μαρκαρίσματα, σασπένς, τρία πέναλτι (ένα χαμένο), πολλές ευκαιρίες, ακυρωθέν γκολ και πολλές αμφισβητούμενες φάσεις για τις οποίες φωνάζουν δίκαια και οι 2 ομάδες. Με άστοχο πέναλτι ξεκίνησαν το ματς οι γηπεδούχοι, με ακυρωθέν γκολ οι φιλοξενούμενοι. Κόντρα στη ροή του αγώνα ήρθε με πέναλτι το 1-0 στο 39’, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 45’, για να φτάσουν στην ανατροπή στο 67’. Η ΑΕΚ πίεσε και με νέο πέναλτι στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό σκορ. «Ήταν ένα δύσκολο ματς, είχαμε τις στιγμές και θεωρώ πως το αποτέλεσμα δεν είναι κακό», σχολίασε ο κόουτς Ιδιάκεθ. Για το σημερινό παιχνίδι δεν υπολογίζεται ξανά λόγω ενοχλήσεων ο αμυντικός Μοϊσοφ.

Εκτίμηση
Δύσκολη έξοδο τη για την ΑΕΚ κόντρα σε μία ομάδα που μπορεί να είναι νεοφώτιστη, διαθέτει όμως τις μονάδες για να δυσκολέψει κάθε αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός όμως έδειξε πως θέλει ακόμα χρόνο για να «δέσει», ειδικά αμυντικά. Πιο έτοιμη ομάδα και ποιοτικότερη η ΑΕΚ έχει δίκαια τον πρώτο λόγο στη νίκη. 2&U3.5.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!