19:00 Rubin Kazan vs CSKA Moscow Russia Premier Liga

Rubin Kazan
Τρελαίνει ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ρωσία με τις έως τώρα εμφανίσεις της και τα αποτελέσματα της η Ρούμπιν. Η ομάδα του Καζάν είναι αήττητη με δύο σερί νίκες σε 3 αγωνιστικές και προέρχεται από το 1-0 επί της Αχμάτ με γκολ του νεοαποκτηθέντα Ισλανδού στράικερ, Κγιαρτάνσον. Βέβαια, ο κόουτς της ομάδας, Ρομάν Σαρόνοφ δεν πετά στα σύννεφα, διατηρεί χαμηλούς τόνους και αποφεύγει μεγάλα λόγια. «Εμείς στο αγωνιστικό μας πλάνο και τίποτε άλλο», δηλώνει ο τεχνικός της Ρούμπιν γνωρίζοντας, προφανώς, πως η ομάδα του έχει αδυναμίες ειδικά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι που αργά ή γρήγορα μπορεί να φανούν. Και, ενδεχομένως, γι’ αυτό προσπαθεί εσχάτως να ενισχυθεί με παίκτες, όπως ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Νάτχο με τον οποίο βρέθηκε μέσα στην εβδομάδα σε διαπραγματεύσεις. Άλλωστε, είναι ένας παίκτης που ξέρει τη Ρούμπι, στην οποία αγωνίστηκε από το ’10 έως το ’13 έχοντας 147 ματς, 31 γκολ και 36 ασίστ.
Στα αγωνιστικά, κατ’ αρχήν επιστρέφει ο Μπασκίροφ (Μ, 2/0) που εξέτισε την ποινή του από την αποβολή του στο ματς με τη Ντιναμό Μόσχας. Από κει και πέρα εκτός παραμένει κατά δήλωση Σαρόνοφ ο νεοαποκτηθείς, Μπέγκιτς (Α, 23/2 πέρσι με Όρενμπουργκ), ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Ζακίροφ (Μ, 1/0). Τέλος, στα «πιτς», όπως συμβαίνει από την περσινή σεζόν βρίσκεται ο έμπειρος άσος, Γκράνατ (Α, 14/0 πέρσι).
(4-2-3-1): Ντιούπιν – Νταντσένκο, Ουρέμοβιτς, Σορόκιν, Στεπάνοφ – Μογκίλεβετς, Κονοβάλοφ – Κβαρατσκέλια, Ποντμπερέζκιν, Νταβιτασβίλι – Μαρκόφ.
CSKA Moscow
Με σύμμαχο τη διαιτησία η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να πάρει το ντέρμπι της Μόσχας με 1-0 επί της Λοκομοτίβ. Οι αποψινοί φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 1-0 των Κυπελλούχων με γκολ-πέναλτι του Τσάλοφ στο 42′ σε μία φάση, όπου ο ρέφερι είδε χέρι του Μουρίλο από το VAR με την απόφαση του να ξεσηκώνει θύελλα αντιδράσεων από πλευράς «Λόκο» και για να λέμε την αλήθεια δικαιολογημένα. Έτσι η ΤΣΣΚΑ παρέμεινε στο -3 από την κορυφή και πάει στο Καζάν με στόχο να επιστρέψει στα «διπλά» στο πρωτάθλημα, μιας και το τελευταίο της ήταν προ 4 αγώνων και δη στις 6 Απριλίου επί της Σπαρτάκ Μόσχας με 2-0. Και αυτά την ώρα που το ρόστερ της δεν έχει κλείσει, μιας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσθαφαιρέσεις πριν, αλλά και μετά το ματς του Καζάν. Και το λέμε αυτό, διότι οι Μοσχοβίτες δέχονται ασφυκτικό πρέσινγκ από την Κρίσταλ Πάλας για τον αρχισκόρερ τους, Τσάλοφ (Ε, 3/1 φέτος, 32/15 πέρσι), ενώ ταυτόχρονα τη «ψάχνουν» για τον στράικερ της Ίντερ, Πούσκας, αλλά και για τον πρώην αμυντικό του ΠΑΟΚ, Καχερίντι.
Στα αγωνιστικά, η ΤΣΣΚΑ είναι υποχρεωμένη να αναμένει μέχρις εσχάτων τον Βάσιν (Α, 3/0) που τραυματίστηκε στο ντέρμπι με τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Από κει και πέρα, δεν ανατρέπουν τα πλάνα της οι άλλες δύο απουσίες. Και αυτό γιατί είναι γνωστό εδώ και καιρό πως νοκ άουτ μέχρι τον Οκτώβριο έχει τεθεί ο Σενίκοφ (Α, 20/1 πέρσι), όπως και το γεγονός ότι βρίσκεται στα «πιτς» εδώ και καιρό ο Ντζαγκόεφ (Μ, 7/0 πέρσι).
(3-5-1-1): Ακινφέεφ – Ντιβέεφ, Σαρλίγια, Μάγκνουσον – Φερνάντες, Βλάσιτς, Αχμέτοφ, Μπίστροβιτς (ή Μπιγιόλ), Ομπλιάκοφ – Σίγκουρντσον – Τσάλοφ.
Εκτίμηση
Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα, θεωρούμε ότι οι αποδόσεις των εταιρείων στο «1Χ2» είναι λανθασμένες. Το 3,50 του άσσου, σίγουρα. Εφόσον επιλέξουμε να ασχοληθούμε με το ματς, θα πάμε στον «1 DNB» με δεδομένη την καλή κατάσταση, στην οποία βρίσκονται οι γηπεδούχοι.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!