19:30 Hallescher FC vs VfL Wolfsburg Germany DFB Pokal Round 1

ΧΑΛΕΣΕΡ

Από τις ισχυρές και καλοδουλεμένες ομάδες της τρίτης κατηγορίας. Τρεις κολλητές νίκες. Πιο πρόσφατο το 3-1 επί της Τσέμνιτσερ. Νίτφελντ, Μπαχ και Γκέμπελ τα γκολ. Αναμφίβολα αποτελεί μια από τις ομάδες που αν τις υποτιμήσεις θα πάθεις τη ζημιά. Κυρίως στην έδρα της βγάζει τρομερή ενέργεια και ενθουσιασμό. «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. Το άγχος θα το έχουν οι αντίπαλοί μας», τόνισε ο Ζίγκλερ.

Αγωνιστικά Νέα

Με 3-4-1-2 και επιθετικό δίδυμο τους Νιέτφελντ και Σομ. Θα απουσιάσει ο αμυντικός Σκιλκ.

Bet Info

Τρία no goal και under στα τέσσερα πρώτα φετινά ματς.

Ενδεκάδα

(3-4-1-2): Εϊσέλε – Λάντγκραφ, Μάι, Κάστενχοφερ – Μαστ, Μπαχ, Γιόπεκ, Γκέμπελ – Γκουτάου – Νιέτφελντ, Σομ

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

ΟΟλιβερ Γκλάζνερ διαδέχτηκε τον Μπρούνο Λαμπαντία στην τεχνική ηγεσία της Βόλφσμπουργκ και καλείται να αξιοποιήσει το σύνολο που έφτιαξε ο προκάτοχός του, να περάσει σε αυτό τις ιδέες του και να το εξελίξει.Το ρόστερ που έχει διαθέσιμο είναι πιο πλούσιο σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν. Αυξήθηκαν οι επιλογές και ο συναγωνισμός στην μεσαία γραμμή, θετικά έδειξαν τα πράγματα στα φιλικά απ’ όσα διάβασα, αλλά θέλω να την δω και με τα μάτια μου προτού κρίνω. Μια δυο απορίες τις έχω, όπως για παράδειγμα κατά πόσο μπορεί να λειτουργήσει η στροφή προς το… κέντρο που κάνει ο Γκλάζνερ. Δεν θέλει να παίζει με ακραίους μεσοεπιθετικούς, προτιμά αυτοί να αρχίζουν τις προσπάθειές τους πιο κοντά στον κεντρικό άξονα.Κατά τα λοιπά, ο τεχνικός των «λύκων» δήλωσε ευχαριστημένος από την προετοιμασία, ικανοποιημένος από την έλλειψη πολλών σοβαρών τραυματισμών και τόνισε ότι «δεν θα προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας και την ενδεκάδα μας στην αντίπαλο, θα παίξουμε όπως εμείς επιθυμούμε».

Αγωνιστικά Νέα

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι στη σεζόν χάνουν ο επιθετικός Γκίντσεκ, ο αμυντικός χαφ Καμάτσο και ο αριστερός μπακ Πάουλο Οτάβιο. Οι πρώτοι δύο θα έχουν σημαντικό ρόλο στη σεζόν, ο Γκίντσεκ βεβαίως, όταν ξεπεράσει τον μακροχρόνιο τραυματισμό του.

Bet Info

Τρία σερί over στο Κύπελλο.

Ενδεκάδα

(3-4-3): Καστέελς – Κνόχε, Γκιλαβογκί, Μπρουκς – Γουίλιαμ, Σλάγκερ, Αρνολντ, Ρουσιγιόν – Κλάουζ, Βέγχορστ, Βίκτορ

Εκτίμηση

Καλή ομάδα η Χάλεσερ, μπορεί να βάλει δύσκολα στη Βόλφσμπουργκ, που έχει πρόθεση να παίξει επιθετικά. Ωραία απόδοση το G/G, μάλλον πιο πολύ αξίζει από το Over.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!