19:30 Hansa Rostock vs VfB Stuttgart Germany DFB Pokal Round 1

ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ

Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην πρώτη φετινή νίκη με 2-1 επί της Μπάγερν Β’. Ηττήθηκε από την Ουντερχάκινγκ με 1-0. Προβλέψιμη επιθετικά. Ακόμα ψάχνει την αγωνιστική της ταυτότητα. Εντός έδρας αγωνίζεται με πολύ μεγαλύτερο θράσος. «Εχουμε απέναντί μας έναν ισχυρό αντίπαλο, αλλά μέσα στην έδρα μας έχουμε αποδείξει πως δεν φοβόμαστε κανέναν», τόνισε ο Χέρτελ. Οδηγός η περσινή σπουδαία πρόκριση κόντρα στην ίδια αντίπαλο πάλι για το Κύπελλο με 2-0.

Αγωνιστικά Νέα

Πλήρης η αποστολή. Με γεμάτο κέντρο.

Bet Info

Τέσσερα no goal στα πέντε τελευταία ματς Κυπέλλου και εννιά ήττες-αποκλεισμούς στα δέκα τελευταία παιχνίδια της στο θεσμό.

Ενδεκάδα

(3-4-2-1): Κόλκε – Ριέντελ, Στρέιθ, Ρίμπλε – Μπούτζεν, Οστούρκ, Πέπιτς, Αλσκβέντε – Μπέιερ, Βόλμαν – Κένινγκς

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Αποχώρησε με την ισοπαλία με σκορ 2-2 από το Χάιντενχαϊμ στο τελευταίο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ήταν πλούσιο σε φάσεις και στις δύο εστίες. Η ίδια δημιούργησε τις περισσότερες, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει περισσότερο. Αν προτιμάτε, η αμυντική λειτουργία της δεν κατάφερε να διαχειριστεί το προβάδισμα που είχε πάρει με 2-0. Κάπου στη μέση είναι η αλήθεια, αν σκεφτούμε και το δοκάρι που είχε στο τέλος του παιχνιδιού.Η ομάδα του Τιμ Βάλτερ θα ζει από την επίθεσή της και δεν θα μπορεί να αισθάνεται σίγουρη για τα μετόπισθεν, όταν οι ποδοσφαιριστές της δεν θα τρέχουν διαρκώς, ώστε να έχουν καλές επιστροφές στις περιπτώσεις που η μπάλα θα χάνεται κατά την κυκλοφορία της. Ναι, μια χαρά είναι επιθετικά για την κατηγορία, μπορεί να της φανεί αρκετή αυτή η ισχύς ώστε να προβιβαστεί, αλλά αν θέλει να εξελιχθεί ως ομάδα, καλά θα κάνει να δουλέψει λίγο και πίσω.Απόψε, η Στουτγκάρδη θέλει να εξορκίσει την κατάρα του Ρόστοκ. Τέσσερις φορές έχει παίξει εκεί στο πλαίσιο του Κυπέλλου Γερμανίας, η τελευταία στην περσινή σεζόν, τέσσερις φορές αποκλείστηκε. «Είμαστε το φαβορί, το γνωρίζουμε, πάμε για τη νίκη», υπογράμμισε ο Τιμ Βάλτερ.

Αγωνιστικά Νέα

Μάλλον θα κριθεί ανέτοιμος ο νεοφερμένος κεντρικός αμυντικός Ναθάνιελ Φίλιπς. Δανεικό τον πήρε η Στουτγκάρδη από τη Λίβερπουλ, δεν έχω εικόνα του. Δεύτερο παιχνίδι στη σειρά χάνει ο λογιζόμενος ως βασικός κεντρικός αμυντικός, Καμίνσκι (1/0), τρίτο ο επιθετικός Κάλαϊτζιτς (0/0).

Bet Info

Εχει ρεκόρ 1-1-0 με 2/2 G/G και Over στο πρωτάθλημα. Εχει ρεκόρ 1-0-0 (1/1 G/G και Over) στα εντός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Εχει ρεκόρ 0-1-0 (1/1 G/G και Over) στα εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα.

Ενδεκάδα

(4-1-2-1-2): Κόμπελ – Στέντσελ, Κεμπφ, Μπάντστουμπερ, Σόσα – Κάρατσορ – Ασκασίμπαρ, Κάστρο – Ντιντάβι – Αλ Γκαντιουί, Γκόμεζ

Εκτίμηση

Ακόμα ψάχνεται η Χάνσα σε όλες τις γραμμές της. Επιθετικά θα παίξει η Στουτγκάρδη και λογικά θα μας προσφέρει ακόμα ένα ανοιχτό παιχνίδι. Δίκαιη η απόδοση του Over

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!