19:30 HAPOEL JERUSALEM v BC AEK ATHENS FIBA Champions League

19:30 HAPOEL JERUSALEM v BC AEK ATHENS
Εξαιρετικό είναι το ξεκίνημα της φετινής σεζόν για την Χάποελ Ιερουσαλήμ, καθώς μετράει μόνο νίκες στα επτά παιχνίδια που έχει δώσει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης επικράτησε εκτός έδρας της Μπαντίρμα με 69-73, ενώ το περασμένο Σάββατο νίκησε εντός έδρας την Αϊρόνι Ναχαρίγια με 85-55 για το πρωτάθλημα του Ισραήλ. Ο Όντεντ Κάτας, μάλιστα, κατάφερε να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του, ανοίγοντας το ροτέσιον. Πρώτος σκόρερ της ομάδας στο ξεκίνημα της χρονιάς είναι ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ Τζέι Κόβαν Μπράουν με 15.7 πόντους ανά αγώνα. Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών ή άλλες απουσίες.
Μόνο καλό δεν είναι το κλίμα στην ΑΕΚ μετά την ήττα από το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ για την Basket League. Η ΑΕΚ είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία, ενώ χθες ζήτηση την επανάληψη του αγώνα και την τιμωρία των τριών διαιτητών. Μέσα σε αυτή την κατάσταση καλείται να δώσει ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της φετινής σεζόν στο Basketball Champions League. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Στέφαν Γιάνκοβιτς, ο οποίος δεν έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του, ενώ όλοι οι άλλοι παίκτες είναι διαθέσιμοι. Πέρυσι, για τη φάση των ομίλων του BCL, η ΑΕΚ είχε νικήσει μέσα στην Ιερουσαλήμ την Χαποέλ με 70-83.
Εκτίμηση
Πολύ δύσκολο παιχνίδι για την ΑΕΚ, ειδικά μετά από όσα έχουν συμβεί στο ματς με το Περιστέρι. Οι «κιτρινόμαυροι», πάντως, έχουν ποιότητα και το 1.40 του άσου δεν αντικατοπτρίζει τη δυσκολία του αγώνα. Προβάδισμα στο διπλό, με το χάντικαπ των 5.5 πόντων.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!