19:30 Karpaty Lviv vs Dynamo Kyiv Ukraine Vyscha Liga

Karpaty Lviv
Προέρχεται από δύσκολη σεζόν, «σώθηκε» μέσω των μπαράζ. Έμεινε εντός στο 0-0 με τη Βόλι και πήρε τη ρεβάνς στα χαρτιά με 3-0 λόγω εισόδου των οπαδών της αντιπάλου στον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια, όπως και να είχε θα σωζόταν με δεδομένο πως στις καθυστερήσεις προηγούνταν με 3-1. Μονιμοποιήθηκε στον πάγκο της ο Σιζέβσκι που είχε αναλάβει στη θέση του Φάμπρι πριν από την τελευταία αγωνιστική των play out και στο ντεμπούτο του είδε την ομάδα του να κερδίζει με 3-2 την Άρσεναλ Κιέβου εκτός, αλλά δεν της άκουσε αυτό για να αποφύγει τα μπαράζ. Είναι γεγονός πως έχει πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της. Σίγουρα, είναι σημαντικές οι απώλειες των Μέχρεμιτς (Α, 23/1), Μιροσνιτσένκο (Α, 21/2), Μουακούσκο (Μ, 32/8), όμως έχει και αξιόλογες προσθήκες, τους Ντα Γκράτσα (Α, 24/3, Πρόγκρες), Ντούμπνιτσακ (Α, 28/0, Άρσεναλ Κιέβου) και Βακουλένκο (Ε, 12/7, Άρσεναλ Κ.). Στα φιλικά είχε διακυμάνσεις σε ό,τι αφορά στο δημιουργικό κομμάτι, μετρώντας μία ήττα από την Κοβαλίβκα (1-0) σε οκτώ ματς.
Dynamo Kyiv
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν για τη Ντιναμό. Επικράτησε στον τελικό του Σούπερ Καπ με 2-1 της Σαχτάρ, αν και βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 1-0, έχοντας κακή απόδοση μέχρι το 65′. Στο τελευταίο 25λεπτο ξέσπασε, λες και την ακούμπησε κάποιο μαγικό ραβδί! Βελτίωσε την αμυντική λειτουργία της, άρχισε να δημιουργεί και σκόραρε δύο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο με τους Μπούρντα (80′) και Χάρμας (83′), για να πάρει την κούπα. «Πριν από το ματς είπα στους παίκτες ότι είμαστε κάτοχοι αυτού του τροπαίου και δεν πρέπει να το χάσουμε, δείξαμε χαρακτήρα και τα καταφέραμε», επισήμανε ο τεχνικός της Ντιναμό, Χάτσκεβιτς.  Στα αγωνιστικά, εκτός είναι οι Σολ (Ε, 4/2 σε όλες τις διοργανώσεις πέρσι), Ντουέλουντ (Μ, 13/1 σε όλες τις διοργανώσεις πέρσι), Σιντκλέι (Α, 23/0 σε όλες τις διοργανώσεις πέρσι) και Ρούσιν (Ε, 23/5 σε όλες τις διοργανώσεις πέρσι). Αμφίβολοι είναι οι Βέρμπιτς (Μ-Ε, 1/0 φέτος), Κάνταρ (Α, 1/0 φέτος) και Τσιγκάνοφ (Μ-Ε, 42/20 σε όλες τις διοργανώσεις πέρσι).
Εκτίμηση
Η Ντιναμό Κιέβου πάει με ψυχολογία στΛβιβ μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ επί της Σαχτάρ. Έτσι, αυτό το γεγονός μας πείθει, εφόσον επιλέξουμε να ασχοληθούμε με το ματς, να ποντάρουμε σε combo bet «Χ2 & over 2,5».

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!