19:55 CSKA Moscow vs Ferencvaros TC UEFA Europa League

Είναι ακόμα χωρίς «σεφτέ» φέτος στην Ευρώπη. Μετά το ντροπιαστικό 5-1 εκτός έδρας από τη Λουντογκόρετς ακολούθησε η ήττα με 2-0 εντός από την Εσπανιόλ των πολλών αγωνιστικών προβλημάτων με αποτέλεσμα να υπάρξει σχετική γκρίνια στο εσωτερικό της ομάδας, αλλά και σκληρή κριτική από τον Τύπο. Γι’ αυτό και μόλις χθες ο κόουτς των Μοσχοβιτών απάντησε σε ερώτηση για το αν η ομάδα του υποτιμά τη διοργάνωση και κάνει οικονομία δυνάμεων λέγοντας πως «δεν το έχουμε κάνει σε κανένα ματς, δίνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε». Βέβαια, η εικόνα της δεν επιβεβαιώνει τον τεχνικό της. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, γκέλαρε στην έδρα της Ούφα. Έμεινε στο 1-1 σε ένα ματς που διεξήχθη σε γήπεδο-χωράφι και έτσι με 2 σερί ματς χωρίς νίκη, βρίσκεται πλέον στο -3 από την κορυφή. Προηγήθηκε στο 26′ με τον Αχμέτοφ για να δεχθεί το 1-1 στο 83′ με την εικόνα της ειδικά αμυντικά και δη στην επανάληψη να είναι κάκιστη. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ακινφέεφ έκανε σπουδαίες επεμβάσεις για να αποφύγει την ήττα η ομάδα του.
Αγωνιστικά Νέα:Με τα γνωστά προβλήματα θα παραταχθεί και στο αποψινό ματς η ΤΣΣΚΑ. Ο κόουτς, Γκοντσαρένκο δεν μπορεί να υπολογίζει στον λογιζόμενο για βασικό Βίκτορ Βάσιν (Α, 0/0, 4/0) που είναι τραυματίας, ενώ υπάρχει επίσης ερωτηματικό και για τον χρήσιμο Κίριλ Ναμπάμπκιν (Α, 0/0, 4/0). Σύμφωνα με τις παρούσες ενδείξεις, η ΤΣΣΚΑ θα παραταχθεί με την ενδεκάδα που έπαιξε κόντρα στην Ούφα.
Πιθανή ενδεκάδα:(3-1-4-2): Ακινφέεφ – Καρπόφ, Ντιβέεφ, Μάγκνουσον – Αχμέτοφ – Φερνάντες, Βλάσιτς, Ομπλιάκοφ, Κουτσάεφ – Τσάλοφ, Σίγκουρντσον.
Η εμφάνιση της πρεμιέρας κόντρα στην Εσπανιόλ (1-1) επί καταλανικού εδάφους δεν είχε συνέχεια για τη Φερεντσβάρος, η οποία ηττήθηκε εντός με 3-0 από την ανώτερη – ακόμη και με δέκα παίκτες – Λουντογκόρετς. Η ομάδα του Σεργκέι Ρεμπρόφ αιφνιδιάστηκε. Βρέθηκε μόλις στο 1ο λεπτό να κυνηγά στο σκορ. Προσπάθησε να αντιδράσει, έκανε κάποιες φάσεις έχοντας, ταυτόχρονα, κενά στα μετόπισθεν με αποτέλεσμα το 2-0 του 40′ να της «κόψει τα πόδια». Στο 43′ απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Γρκιγκόρε, όμως δεν το εκμεταλλεύτηκε δεχόμενη και 3ο γκολ στο 64′ και ενώ ήταν στην επίθεση, προκειμένου να σκοράρει και να ξαναμπεί στο ματς. Όσο για το πρωτάθλημα, βρίσκεται στο -3 από την κορυφή με ένα ματς λιγότερο από τη Φέχερβαρ έπειτα από 9 αγωνιστικές. Παίζοντας με βασικούς επικράτησε το Σάββατο εντός έδρας με 1-0 της Ουίπεστ με γκολ του Ιβοριανού στράικερ, Μπολί στο 22′. Ένα αποτέλεσμα που ταυτόχρονα έφερε ρεκόρ, καθώς η Φερεντσβάρος συμπλήρωσε 41 ματς αήττητη ενώπιον του κοινού της.
Αγωνιστικά Νέα:Με δύο απουσίες ταξίδεψε στη Μόσχα η αποστολή της Φερεντσβάρος. Όπως αναφέρονται στα ρεπορτάζ, ο τεχνικός των Μαγυάρων, Σεργκέι Ρεμπρόφ άφησε στη Βουδαπέστη τον Γερμανό άσο, Μάρσελ Χάιστερ (Α, 8/0, 3/0) που είναι τραυματίας, ενώ για τον ίδιο λόγο δεν μετέβη στη ρωσική πρωτεύουσα ούτε ο λογιζόμενος για βασικός Νικολάι Σίγκνεβιτς (Ε, 7/1, 6/1). Όσο για την προπόνηση έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς, καθώς όπως αναφέρθηκε ο Ρεμπρόφ δεν ήθελε να πιέσει τους παίκτες του παραμονές του ματς.
Πιθανή ενδεκάδα:(4-2-3-1): Ντίμπουσζ – Μπότκα, Λόβρενσιτς, Μπλάζιτς, Φρίμπονγκ, – Σίγκερ, Χαράτιν – Ζούμπκοφ, Ίσαελ, Νγκουέν – Μπολί.
Εκτίμηση
Πρόκειται για «ματς-τελικό» και για τις δύο ομάδες. Αμφότερες θέλουν τη νίκη για να ελπίζουν ότι θα συνεχίσουν στον θεσμό. Σωστά δίνεται φαβορί η ΤΣΣΚΑ λόγω μεγαλύτερης ποιότητας, όχι όμως για τόσο χαμηλά ο «άσσος». Λογική η επιλογή του «Over 2,5».

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!