19:55 Istanbul Basaksehir vs Wolfsberger AC UEFA Europa League

Για τη 2η αγωνιστική του Γιουρόπα, η ομάδα της Πόλης φιλοξένησε την Γκλάντμπαχ με τις 2 ομάδες να συμβιβάζονται με την ισοπαλία και το 1-1. Λίγα πράγματα στο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο 55’, να χάνουν κλασική ευκαιρία για το 2-0, για να δεχτούν εν τέλει την ισοφάριση στο 90’ σε φάση διαρκείας που ξεκίνησε από «στημένο». Για το πρωτάθλημα, οι Τούρκοι προέρχονται από αγχωτική εντός έδρας νίκη με 2-1 επί της Γκοζτέπε. Καλύτεροι στο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν στο 11′, έχοντας φάσεις και για δεύτερο. Σταδιακά όμως οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν, απείλησαν, για να φτάσουν στην ισοφάριση στο 64’, «φλερτάροντας» και με την ανατροπή. Στο τελευταίο μέρος του αγώνα η Μπασακσεχίρ πίεσε, έχασε ευκαιρία για να λυτρωθεί στο 91’. Ακολουθεί το απαιτητικό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Τραμπζονσπόρ.
Αγωνιστικά Νέα:Με μία ήττα στα 8 πιο πρόσφατα η Μπασακσεχίρ, δείχνει να ξανά κερδίσει τη χαμένη αυτοπεποίθησή της ενώ και επιθετικά πλέον εμφανίζεται αρκετά πιο επικίνδυνη. Αμυντικά όμως έχει θέματα, ενώ γενικά έχει μεταπτώσεις αγωνιστικά μέσα στο 90λεπτο. Γίνεται προσπάθεια για ροτέισον από τον κόουτς Οκάν Μπορούκ ανάμεσα στα παιχνίδια της ομάδας. Αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Άλεκσιτς (2/0, 4/2).
Πιθανή ενδεκάδα:(4-5-1): Γκουνόκ – Κλισί, Πονκ, Σκριτέλ, Καϊσάρα – Τεκντεμίρ, Τοπάλ, Καβετσί, Βίτσα, Ρομπίνιο – Κριβέλι.
Παρ’ ότι πρωτάρα στους ομίλους του Γιουρόπα, δεν καταλαβαίνει από ονόματα και μετά την Γκλάντμπαχ κοίταξε στα… μάτια και τη Ρόμα, αλλά αυτή τη φορά περιορίστηκε στην ισοπαλία. Δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή, όμως στάθηκε άτυχη στο 27′ και βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ που προήλθε έπειτα από… καραμπόλες. Έψαξε την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 51′, ενώ δεν αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας, προσπάθησε για το νικητήριο γκολ, αλλά χωρίς επιτυχία. Απόλυτα θετική η μέχρι τώρα πορεία της, ούτε η ίδια δεν περίμενε να έχει 4 βαθμούς μετά από 2 αγωνιστικές. Την Κυριακή «φρέναρε» στο πρωτάθλημα (όπως και στο ματς που προηγήθηκε του προηγούμενου ευρωπαϊκού παιχνιδιού), μένοντας στο 1-1 με τη Ραπίντ. Βρισκόταν μόνιμα υπό πίεση, πίσω στο σκορ από το 31′, κινδύνευσε και με άλλα, έσωσε το «Χ» με γκολ στο 64′. «Νευρικό» ματς, χαρακτηριστικές είναι οι 11 κίτρινες κάρτες που βγήκαν, η μία στον προπονητή της! «Αισθάνομαι χαρούμενος που δεν τραυματίστηκε κανείς», δήλωσε ο Στούμπερ.
Αγωνιστικά Νέα:Πιστός στις συνήθειές του o Γκέραρντ Στρούμπερ, δεν προφύλαξε κανέναν παίκτη στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Ξαφνικό πρόβλημα με τον αναπληρωματικό αμυντικό Μπάουμγκαρτνερ (2/0 στο πρωτάθλημα), δεν επηρεάζει η απουσία του. Εντυπωσιακό το γεγονός πως ο Αυστριακός τεχνικός στηρίζεται σε 14 παίκτες ουσιαστικά, αναμένεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα.
Πιθανή ενδεκάδα:(4-3-1-2): Κόφλερ – Νόβακ, Σόλμπαουερ, Ρίνιτς, Σμιτζ – Σμιντ, Λέιτχεμπ, Ρίτζμαϊερ – Λιντλ – Βέισμαν, Νιανγκμπό.

Εκτίμηση
Σε πολύ καλή κατάσταση εσχάτως οι 2 ομάδες, δείχνουν ικανές για ένα θετικό αποτέλεσμα. Αρκετά πιθανό να γίνει ροτέισον από τις δύο πλευρές που αμυντικά παρουσιάζουν αδυναμίες. Με λιγότερους παίχτες οι φιλοξενούμενοι, ίσως παρουσιάσουν κάποια κόπωση. 1Χ&Ο1.5

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!