20:00 AGF Aarhus vs FC København Denmark Superligaen

Το δις εξ’ αμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού. Το τρις; Απίστευτο πως την πάτησε για τρίτη σεζόν η Άαρχους από τη Σίλκεμποργκ. Οι “Λευκοί” ήταν όπως το 2014 και το 2016 τα πρώτα θύματα της Σίλκεμποργκ μετά από μεγάλα σερί αγώνων χωρίς νίκη. Η Άαρχους έμεινε πίσω στο σκορ όμως αντέδρασε αμέσως γυρνώντας το σκορ με τους Μπούντου και Μόρτενσεν. Η Σίλκεμποργκ ισοφάρισε πριν το ημίχρονο σε 2-2. Στο δεύτερο μέρος ο φορμαρισμένος Μόρτενσεν έβαλε μπροστά την ομάδα του Βορρά με 3-2 όμως η παράδοση έπαιξε μπάλα και τελικά οι φιλοξενούμενοι πήραν το ματς με 4-3. Η Άαρχους υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της και έχασε την ευκαιρία να απομακρυνθεί από τις ομάδες εκτός εξάδας. Στον πολύ δύσκολο αγώνα κόντρα στην Κοπεγχάγη εκτός έμειναν οι βασικοί Τινγκάγκερ (Α, 11/0) και Αμίνι (Μ, 12/1).

Επιστροφή στην κανονικότητα για τους Πρωταθλητές που άφησαν πίσω τους το χαμένο ντέρμπι με την Μπρόντμπι. Την προηγούμενη Κυριακή κέρδισαν την Έσμπιεργκ με 3-1. Δύο γκολ το φετινό απόκτημα Σάντος που μέχρι στιγμής έχει καλύψει με το παραπάνω τα κενά των Εντόι και Βιντ. Άλλο ένα γκολ πρόσθεσε ο Πιέρος Σωτηρίου που βρίσκεται επίσης σε πολύ καλή κατάσταση. Μεσοβδόμαδα, οι πρωταθλητές Δανίας πήραν ένα χρυσό βαθμό στο Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στην Ντιναμό Κιέβου με τον Πιέρο να σκοράρει ξανά. Το διπλό της Μίντιλαντ στην Έσμπιεργκ και το +7, βάζουν πίεση στην Κοπεγχάγη που ξέρει ότι δεν πρέπει να χάσει την επαφή με την κορυφή εν όψει του μεταξύ τους ντέρμπι που έρχεται σε δύο εβδομάδες. Απέναντι στην Άαρχους θα παραταχθεί με τα κλασικά της προβλήματα: εκτός οι τραυματίες Μποίλεσεν (Α, 0/0), Μουντραζίγια (Ε,0/0) και Βιντ (Ε, 6/5). Σε αυτούς προστέθηκαν και οι Μπίελαντ (Α, 7/0) και Χόλσε (Ε, 8/0). Μεγάλη επιστροφή ο Εντόι (Ε, 4/4) στην αποστολή, ενώ τιμωρημένος είναι ο βασικός Φαλκ (Μ, 11/0).

Εκτίμηση
Η Κοπεγχάγη έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Άαρχους. Οι “Λευκοί” μετά το στραπάτσο με τη Σίλκεμποργκ δεν θέλουν ούτε να ακούν για παραδόσεις και προϊστορίες κι αναμένεται να τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα. Πολύ πιθανό το G/G, πληρώνει καλύτερα το Over 2.5.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!