20:00 Akhmat Groznyi vs FK Orenburg Russia Premier Liga

Akhmat Groznyi

Από δύο σερί ήττες μακριά από το Γκρόζνι προέρχεται η Αχμάτ, η οποία την περασμένη Δευτέρα ηττήθηκε στο Καζάν με 1-0 από τη τοπική Ρούμπιν σε ένα ματς, όπου «έβγαλε» προβλήμαρα στα μετόπισθεν, ενώ υστέρησε και δημιουργικά ειδικά στο β΄μέρος με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 1-0 με γκολ στο 73΄.«Πρέπει να βρούμε γκολ, κάνουμε φάσεις, αλλά δεν βρίσκουμε δίχτυα, πρέπει να λύσουμε άμεσα αυτό το πρόβλημα», δήλωσε λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ματς ο τεχνικός της Αχμάτ, Ρασίντ Ραχίμοφ που έδειξε πολύ προβληματισμένος με το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του. Και αυτά την ώρα που έσπευσε σε ομιλία του στους ποδοσφαιριστές να τονίσει το πόσο σημαντικό θα είναι να κερδίσουν την Όρενμπουργκ. «Μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα, καταλαβαίνετε όλοι το πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε το προσεχές παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά.

Ένα ευχάριστο νέο περίμενε τον τεχνικό της Αχμάτ, Ρασίντ Ραχίμοφ στις προπονήσεις του Σαββατοκύριακου. Ο έμπειρος τεχνικός είδε τον νεοαποκτηθέντα,  ο νεοαποκτηθείς, Γκλουσάκοφ (Μ, 18/3 πέρσι με τη Σπαρτάκ) να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης με αποτέλεσμα να βάζει υποψηφιότητα για παρουσία τουλάχιστον στην αποστολή. Από κει και πέρα αμφίβολος δίνεται ο άσος της Βενεζουέλα, Άνχελ (Α, 1/0). , ενώ στα «πιτς» παραμένει ο Ραβανέλι (Μ-Ε, 17/4 πέρσι).

(3-4-2-1): Γκορόντοφ – Νίζιτς, Σβετς, Σεμένοφ – Ουτσίεφ, Σζιμάνσκι, Ίσμαελ, Χάριν – Μπερίσα, Ιβάνοφ – Μπενγκέ.

FK Orenburg

Άξιζε καλύτερης τύχης στο εντός έδρας ματς με τη Ζενίτ, όπου ηττήθηκε με 2-0. Βρέθηκε να χάνει στο 12ο δευτερόλεπτο και εν συνεχεία κυριάρχησε. Έχασε πολλές κλασικές ευκαιρίες έχοντας και δοκάρι στο 39′ Με την έναρξη της επανάληψης, τα πάντα τελείωσαν όταν στο 55′ ο Ντζιούμπα με πέναλτι-φάντασμα έκανε το 2-0. Μάλιστα, έκανε επίσημη διαμαρτυρία στην Επιτροπή Διαιτησίας της Ομοσπονδίας με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Καράσεφ να ζητεί συγγνώμη για την απόφασή του. Ωστόσο η Όρενμπουργκ κατέστησε σαφές πως δεν τον θέλει στα παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα. Έτσι παραμένει άποντη και αναζητεί τον πρώτο ή τους πρώτους βαθμούς της στο Γκρόζνι, και αυτό τη στιγμή που ο προπονητής, Βλαντιμίρ Φεντότοφ στηρίζεται. Λογικό και αναμενόμενο, με δεδομένο πως το καλοκαίρι η διοίκηση δεν έκανε πράξη ούτε ένα μεταγραφικό του αίτημα.
Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» για τους φιλοξενούμενους ενόψει του αποψινού ματς ακούει σε ένα όνομα. Αυτό του αρχηγού, Αντρέι Μάλιχ (Α, 3/0), ο οποίος τραυματίστηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ζενίτ, μέσα στην εβδομάδα έχασε αρκετές προπονήσεις με αποτέλεσμα στα ρεπορτάζ των ρωσικών ΜΜΕ να δίνεται αμφίβολος. Έτσι από τη στιγμή που δεν θα αγωνιστεί, το κενό του θα καλυφθεί από τον νεοαποκτηθέντα, Ζοτόφ (Μ-Α, 1/0).

(3-5-1-1): Ντόβμπνια – Κοζλόφ, Σάχοφ, Σιβάκοφ – Ζοτόφ, Αφόνιν, Μίσκιτς, Άλβες, Τερέχοφ – Γκάλντζχαν – Ντεσπότοβιτς.

Εκτίμηση

Το ματς του Γκρόζνι κρίνεται οριακό και για τις δύο ομάδες. Αμφότερες θα ψάξουν τη νίκη και θεωρούμε δεδομένο ότι θα πάρουν τα απαραίτητα ρίσκα. Έτσι λέμε να πάμε στο «Over 2,25» ποντάροντας στην πιθανότητα ότι μέσα στο ματς θα ρίξουν περισσότερο βάρος στο επιθετικό κομμάτι και αφήνοντας κενά στα μετόπισθεν.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!