20:00 APOEL FC vs Sutjeska Niksic UEFA Champions League Qualifying R2

APOEL FC
Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του για τη φετινή σεζόν συνδυάστηκε με νίκη και μάλιστα με «διπλό» που του δίνει προβάδισμα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αντιμετώπισε την Σούτιεσκα στο Νίκσιτς, έχοντας την συμπαράσταση λίγων οπαδών του που ταξίδεψαν στο Μαυροβούνιο. Δέχθηκε πίεση στα πρώτα 20′, αλλά στην συνέχεια άρχισε να βρίσκει χώρους στις αντεπιθέσεις και στο 42ο λεπτό ο Μουσά Αλ Ταμάρι κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ντε Βινσέντι. Σε ρόλο άμυνας κυρίως στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα μέχρι τέλους. Καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε καλή παρουσία του νεοαποκτηθέντα Σλοβένου τερματοφύλακα Μπέλετς και βέβαια το χαμένο πέναλτι της αντιπάλου στο 69ο λεπτό. Ο Τραμετσάνι δεν πρόκειται να κάνει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα και είναι σχεδόν σίγουρο ότι στην βασική ενδεκάδα θα είναι 8 ή 9 ίδιοι παίκτες. Παίζεται μία θέση στην επίθεση ανάμεσα στον Χελένιους και τον Πάβλοβιτς.
Sutjeska Niksic
Δεν άξιζε την ήττα στον πρώτο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ που διεξήχθη την περασμένη εβδομάδα στο Νίκσιτς. Ήταν ανώτερη στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και ο Κογιάσεβιτς δημιουργούσε αρκετά προβλήματα από την δεξιά πτέρυγα. Πίστεψε ότι θα σκοράρει, άφησε λίγο περισσότερα κενά από όσα έπρεπε στην άμυνα και δέχθηκε γκολ με πέναλτι στο 42΄. Ανέβασε την πίεση στο δεύτερο ημίχρονο και στο 69ο λεπτό κέρδισε η ίδια πέναλτι. Ωστόσο, ο Νίκολιτς που είχε περάσει ως αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι! Στον πρώτο γύρο είχε αποκλείσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας στα πέναλτι έπειτα από δύο ισοπαλίες με 1-1. Ο Ρακόγιεβιτς παραδέχεται ότι οι πιθανότητες έχουν μειωθεί αλλά ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα αγωνιστεί δίχως άγχος. Απέκτησε τον Σκοπιανό μέσο Πέτροβιτς που πέρυσι αγωνίστηκε στην Λάρισα και ο οποίος βέβαια δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον σημερινό αγώνα, αφού δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.
Εκτίμηση
Ο ΑΠΟΕΛ απέχει πολύ από το 100% της αγωνιστικής κατάστασης, ωστόσο διαθέτει εμφανώς καλύτερο ρόστερ από τη Σούτιεσκα και βέβαια γνωρίζει καλά πως να διαχειριστεί το προβάδισμα του πρώτου αγώνα. «Αστείες» οι αποδόσεις σε άσο και Over 2.5, οπότε ας περιμένουμε το live.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!