20:00 FK Rostov vs Krylia Sovetov Samara Russia Premier Liga

FK Rostov
Διατήρησε το αήττητο της στο πρωτάθλημα στην Αικατερινούπολη, αν και βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ κόντρα στην Ουράλ. Απέσπασε ισοπαλία 2-2 σε ένα παιχνίδι, όπου βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ από το 14′ και ενώ νωρίτερα είχε απίστευτη χαμένη ευκαιρία, έκανε το 1-1 στο 67′ με τον Σομουρόντοφ για να βρεθεί και πάλι με την πλάτη στον τοίχο στο 81′. Στο 85′ έφθασε στο 2-2 με τον Σιγκούρνταρσον και στο τέλος λίγο έλειψε να κάνει και το διπλό. «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα μετά το 2-1 και αυτό με ικανοποιεί ιδιαίτερα», δήλωσε ο τεχνικός Καρπίν που δεν έχει μιλήσει ακόμα για στόχους. Σε μεταγραφές-επενδύσεις για το μέλλον προχώρησε το Σάββατο η Ροστόφ. Κατόπιν εισήγησης του Καρπίν, απέκτησε τον 18χρονο αμυντικό, Ντανίλα Βεντέρνικοφ, ενώ ενέταξε στο δυναμικό της και τον 22χρονο, Κιρίλ Μαλιάροφ (Α, 22/0). Ο τελευταίος συμπεριελήφθη πέρσι στην καλύτερη ενδεκάδα της 2ης κατηγορίας, ως παίκτης της Ροτόρ.
Οι γηπεδούχοι δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα, με τον Βαλερί Καρπίν να ποντάρει πολλά στον Ουζμπέκο, Έλντορ Σομουρόντοφ (Ε, 4/3) που φέτος έχει πετύχει όσα γκολ είχε σημειώσει πέρσι σε 26 ματς στο πρωτάθλημα! Γι’ αυτό και ενδεχομένως να έχει μπει για τα καλά στο «μάτι» των μεγάλων του ρωσικού ποδοσφαίρου και δη σ’ αυτό της Λοκομοτίβ Μόσχας που ψάχνει εντατικά για επιθετικό.
(4-1-4-1): Πεσγιάκοφ – Κοζλόφ, Κριστιάκοφ, Σίγκουρντσον, Τσερνόφ – Νόρμαν – Ιόνοφ, Ποπόφ, Ερεμένκο, Μπαϊραμιάν – Σομουρόντοφ.
Krylia Sovetov Samara
Βρίσκει δίχτυα, αλλά δεν παίρνει βαθμούς. Τρεις σερί ήττες μετρά στο πρωτάθλημα η Κρίλια, η οποία μετά το 3-2 από την Άρσεναλ Τούλα έχασε στη Σαμάρα με 2-1 και από τη Λοκομοτίβ Μόσχας σε ένα ματς, όπου έδειχνε να κρατά τουλάχιστον τον βαθμό. Δέχθηκε το 1-0 στο 15′, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον «καυτό», Σομπόλεφ στο 88′, αλλά στο 90+4′ ολιγώρησε, για να δεχθεί το 2-1! Υπάρχει θέμα με τον προπονητή της, Μίοντραγκ Μπόζοβιτς, παρότι η διοίκηση το διαψεύδει και υποστηρίζει πως δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσης του. Βέβαια, γράφτηκαν πολλά και είναι χαρακτηριστικό πως στην ιστοσελίδα «Match Tv» αναφέρθηκε και όνομα αντικαταστάτη. Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι ο Μαυροβούνιος τεχνικός θα αντικατασταθεί από τον Ιγκόρ Οσίνκιν που εργάζεται στην Τσερτάνοβο. Εξάλλου, ο αστέρας Σομπόλεφ (Ε, 4/4) απασχολεί έντονα τόσο την ΤΣΣΚΑ, όσο και τη Λοκομοτίβ Μόσχας, με την πρώτη να είναι έτοιμη να κάνει κίνηση, εφόσον πουλήσει τον Τσάλοφ στην Κρίσταλ Πάλας.
Σε ακόμη ένα ματς οι φιλοξενούμενοι είναι αναγκασμένοι να παραταχθούν χωρίς ποδοσφαιριστή που λογίζεται ως μέλος της βασικής ενδεκάδας. Ο λόγος για τον  Τάρας Μπούρλακ (Α, 2/1) που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και δεν κατάφερε να το ξεπεράσει με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται από τον Μίοντραγκ Μπόζοβιτς. Έτσι, απ’ ό,τι φαίνεται, ο Μαυροβούνιος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του για 2ο διαδοχικό ματς.
(4-2-3-1): Ρίζικοφ – Ανιούκοφ, Καρπόφ, Τσερνόφ, Κομπάροφ – Μιχαΐλοβιτς, Γκάτκαν – Καμπούτοφ, Τιμοφέεφ, Κανουνίκοφ – Σομπόλεφ.
Εκτίμηση
Δεν βρίσκουμε ιδιαίτερο λόγο στοιχηματικής ενασχόλησης με την αναμέτρηση στο Ροστόφ. Σίγουρα, οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Από την άλλη, όμως, έχουμε μία ομάδα με καλή παράδοση και «το μαχαίρι στο στόμα». Επομένως, δεν θα ασχοληθούμε με το ματς αυτό, τουλάχιστον πριν από την έναρξή του.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!