20:00 Kristiansund BK vs FK Bodo/Glimt Norway Tippeligaen

Kristiansund BK
Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε εντός έδρας η ομάδα του Κρίστιαν Μίκελσεν με την Οντ μετά από σχετικά καλή εμφάνιση. Είχε τον έλεγχο στο α’ μέρος, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να απειλήσει, εντούτοις η Οντ στεκόταν καλύτερα στο γήπεδο και πήρε προβάδισμα στο 20’. Οι γηπεδούχοι έγιναν πιο επιθετικοί στην επανάληψη και εκμεταλλευόμενοι τη διάθεση της Οντ να παίξει συντηρητικά και να διαφυλάξει το προβάδισμα, κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 59’ με τον Κριστόφ Σιχ. Ευχάριστα είναι τα νέα από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, αφού μοναδικός πονοκέφαλος για τον Μίκελσεν είναι και σήμερα ο επιθετικός Φλαμούρ Καστράτι (8/3, 2 ασίστ) που παραμένει αμφίβολος, δεν προέκυψαν δεδομένα αγωνιστικά προβλήματα.
FK Bodo/Glimt
Ζει το όνειρό της! Η ομάδα του Κιέτιλ Κνούντσεν πέρασε νικηφόρα και το εμπόδιο της Βίκινγκ, επικρατώντας εντός έδρας με 2-1, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την πρωτοπόρο Μόλντε. Σε περίπτωση νίκης απόψε κάνει προσπέραση και θα είναι η πρώτη φορά που παίρνει κεφάλι σε τόσο προχωρημένο στάδιο μετά το 1993. Ιδανικό ξεκίνημα, πήρε προβάδισμα μόλις στο 2’ με τον Φιλίπ Τσίγκερναγκελ, συνέχισε να έχει τον έλεγχο και να πιέζει και διπλασίασε στο 32’ με τον Χόκον Εβιέν, ενώ έχασε άλλες δύο καλές ευκαιρίες έως το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη αιφνιδιάστηκε και δέχθηκε τη μείωση στο 51’, ενώ στη συνέχεια προτίμησε να δώσει περισσότερη βαρύτητα στην άμυνα, θέλοντας να διασφαλίσει τη νίκη, όπως και έγινε. Χωρίς νέα προβλήματα. Παραμένει αμφίβολος ο τραυματίας βασικός αμυντικός Μπρέντε Μόε (10/0, 1 ασίστ), που έχει να παίξει από τις 13 Ιουλίου.
Εκτίμηση
Σκληροτράχηλη ομάδα η Κρίστιανσουντ, ιδιαίτερα εντός έδρας, όπου κέρδισε τη Μόλντε και έφερε ισοπαλία με την Οντ, τις δύο άλλες ομάδες της τριάδας. Η «Γκλιμτ», πάντως, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, σκοράρει με ευχέρεια και με νίκη περνάει μόνη πρώτη, κάτι που για ομάδα του βεληνεκούς της δε συμβαίνει συχνά. Διπλό με κάλυψη στο DNB.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!