20:00 Krylia Sovetov Samara vs Dynamo Moscow Russia Premier Liga

Krylia Sovetov Samara

Δεν τα κατάφερε στη Σαμάρα κόντρα στη Σπαρτάκ. Ηττήθηκε με 2-1 δεχόμενη το δεύτερο γκολ στο 92′, αλλά σε γενικές γραμμές η εικόνα της ειδικά στο β’ μέρος δεν ήταν για κάτι παραπάνω. Στο α’ μέρος προηγήθηκε με τον συνήθη ύποπτο Σομπόλεφ, ωστόσο στην επανάληψη δέχθηκε ασφυκτική πίεση από τους Μοσχοβίτες. Δέχθηκε την ισοφάριση στο 54′ και το 2-1 στις καθυστερήσεις. «Η Σπαρτάκ ήταν, απλά, καλύτερη από ματς και κέρδισε», παραδέχθηκε ο τεχνικός της Κρίλια, Μίοντραγκ Μπόζοβιτς που επί της παρούσης δεν αμφισβητείται δημοσίως, ωστόσο υπάρχουν και αυτοί που υποστηρίζουν ότι το ματς με τη Ντιναμό Μόσχας θα κρίνει πολλά για το μέλλον του. Και αυτό γιατί αν η Κρίλια αποφασίσει να πάει σε αλλαγή προπονητή, θα το κάνει τώρα με δεδομένο πως ακολουθεί η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω Εθνικών ομάδων και θα υπάρχει χρόνος τόσο για τον νέο προπονητή όσο και για τους παίκτες να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα.
Αγωνιστικά Νέα: Στα αγωνιστικά η Κρίλια μπορεί να ποντάρει στον βασικό, Αρτέμ Τιμοφέεφ (Μ, 4/0) που δεν είχε αγωνιστεί στο ματς με τη Σπαρτάκ λόγω της συμφωνίας των δύο ομάδων για τον δανεισμό του. Ταυτόχρονα αμφίβολοι δίνονται από τα ρεπορτάζ οι Γκάτκαν (Μ, 4/0) και Κομπάροφ (Μ, 7/0) που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, αν και για τον πρώτο υπάρχουν πιθανότητες να αγωνιστεί, με δεδομένο πως το τελευταίο διήμερο συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα. Τέλος, στα «πιτς» παραμένει ο Μπούρλακ (Α, 2/1).
Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Ρίζικοφ – Ανιούκοφ, Καρπόφ, Τσερνόφ, Πολιουάχτοφ – Μιχαΐλοβιτς, Τιμοφέεφ – Καμπούτοφ, Γκινσάρι, Κανουνίκοφ – Σομπόλεφ.

Dynamo Moscow

Την δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε στο Σαράνσκ η Ντιναμό. Οι Μοσχοβίτες επικράτησαν με 2-0 της Τάμποφ σε ένα ματς, όπου αμυντικά παρουσιάστηκαν αρκετά συμπαγείς, πράγμα που επισήμανε και ο τεχνικός της ομάδας, Ντμίτρι Χοχλόφ, ενώ δημιουργικά ήταν αποτελεσματικοί. Η Ντιναμό, λοιπόν, προηγήθηκε στο 41′ με τον νεοαποκτηθέντα, Φίλιπ για να έρθει στο 80′ ο Παντσένκο να διαμορφώσει το τελικό 2-0 για την ομάδα του. Μία νίκη που ενίσχυσε τη θέση του Χοχλόφ, με δεδομένο πως η διοίκηση επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της εφημερίδας, «Sport-Express» που ανέφερε ότι ο έμπειρος τεχνικός παραμένει στον πάγκο της ομάδας και είναι ενισχυμένος. Η Ντιναμό συνεχίζει να ενισχύεται… Σύμφωνα με τον ρωσικό Τύπο, η ομάδα της Μόσχας «έκλεισε« τον μέσο της Τζένοα, Χίλιεμαρκ, ενώ εξεδήλωσε ενδιαφέρον για τον αρχισκόρερ της Κρίλια, Σομπόλεφ γνωρίζοντας, βέβαια, πως η υπόθεση δεν είναι δύσκολη με δεδομένο πως ο παίκτης κάνει πράγματα και θαύματα στη ρωσική Πρέμιερ Λιγκ και υπάρχουν πολλοί μνηστήρες.
Αγωνιστικά Νέα: Όπως η γηπεδούχος, έτσι και η Ντιναμό Μόσχας έχει τα «θέματα» της επί του αγωνιστικού. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούν να ποντάρουν ξανά στον βασικό πορτιέρο, Σούνιν (Τ, 5/0) που παραμένει στο ιατρικό δελτίο της ομάδας, ενώ αμφίβολος δίνεται από τα ρεπορτάζ ο Βόσνιος άσος, Τόνι Σούνγιτς (Α, 7/0) που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμό με τις πιθανότητες, πάντως, να είναι με το μέρος του. Στα «πιτς» παραμένει ο εδώ και καιρό τραυματίας, Σόσνιν (Μ, 12/0 πέρσι).
Πιθανή ενδεκάδα: (4-2-3-1): Λέστσουκ – Πάρσιβλιουκ, Σούνγιτς, Εβγκενίεφ, Πλίεφ – Νόιστετερ, Καμπορέ – Σζιμάνσκι, Φίλιπ, Ζοαζίνιο – Σεϊντάεφ.

Εκτίμηση
Η Ντιναμό Μόσχας παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο στα εκτός έδρας παιχνίδια και φαίνεται στα αποτελέσματα της. Μπορεί, λοιπόν, να πάρει αποτέλεσμα στη Σαμάρα κόντρα στην Κρίλια. Και εμείς θα πάμε με το ασιατικό χάντικαπ «2 -0,25», εφόσον αποφασίσουμε να ασχοληθούμε με το ματς.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!