20:00 Lillestrom SK vs Mjøndalen IF Norway Tippeligaen

Lillestrom SK
Πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις στο Σιέν και λίγο έλειψε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Οντ, στο τέλος όμως λύγισε και ηττήθηκε 2-1. Προσπάθησε και πέτυχε να «παγώσει» τον ρυθμό στο α’ μέρος, κλείνοντας τους διαδρόμους προς την εστία της, χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα και η ίδια. Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης εκμεταλλεύτηκε στιγμιαία αδράνεια των γηπεδούχων και πήρε προβάδισμα στο 52’ με τον Κρίστοφερ Έντερμαρκσμπακεν. Δε χάρηκε όμως για πολύ, αφού στο 65’ δέχθηκε την ισοφάριση. Κι ενώ έδειχνε να αντέχει, έκανε το λάθος στο 81’ και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Αμφίβολος δίνεται ο βασικός μέσος Κρίστοφερ Έντερμαρκσμπακεν (16/3), που θα περάσει τεστ ετοιμότητας πριν το ματς.
Mjøndalen IF
Με 1 πόντο επέστρεψε από το μακρινό Τρόμσο η ομάδα του Βέγκαρντ Χάνσεν αποσπώντας ισοπαλία 2-2. Κακή εμφάνιση στο α’ μέρος, βρέθηκε από νωρίς σε ρόλο αμυνόμενου και αδυνατούσε να κάνει μια επίθεση της προκοπής. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα στο 38’ όταν έμεινε πίσω στο σκορ, ενώ στα πρώτα λεπτά της επανάληψης αιφινδιάστηκε και δέχθηκε δεύτερο στο 51’. Άμεση ήταν όμως η αντίδραση, βγήκε στην αντεπίθεση και μείωσε στο 55’ με τον Κρίστιαν Γκάουσετ, γκολ που της έδωσε φτερά στα πόδια και έγινε ακόμη πιο επιθετική.Στο 68’ ήταν η σειρά του Σόντρε Λίσετ να χριστεί σκόρερ ισοφαρίζοντας, ενώ στα εναπομείναντα λεπτά έχασε τρεις καλές φάσεις να πάρει τη νίκη. Ως το πιο κρίσιμο ματς της σεζόν, χαρακτήρισε το σημερινό ο τεχνικός διευθυντής Κένετ Κάρλσεν. Επέκτεινε τον δανεισμό του για 1 μήνα ακόμη ο γκολκίπερ Τζούλιαν Φαγέ Λουντ (11/0). Αμφίβολοι δίνονται ο βασικός αμυντικός Γιόακιμ Σόλμπεργκ (15/0, 7 ασίστ) και ο βασικός μέσος Σόντρε Λίσετ (15/2, 1 ασίστ).
Εκτίμηση
Κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες, που βρίσκονται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και παλεύουν να απομακρυνθούν από τη ζώνη υποβιβασμού. Τα «Καναρίνια» είναι ανεβασμένα τελευταία στο «Όροσεν», η Μιόνταλεν δεν κερδίζει αλλά και δε χάνει εύκολα. Η ισοπαλία, πιθανότατα με γκολ, είναι αρκετά πιθανή.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!