20:00 Malmö FF vs Zrinjski Mostar UEFA Europa League Qualifying R3 Champ Path

Malmö FF

Δυσκολεύτηκε περισσότερο απ’ όσο θα περίμενε κανείς κόντρα στην Ντομζάλε, επικράτησε 3-2 στην εντός έδρας ρεβάνς (2-2 το πρώτο ματς), με το νικητήριο γκολ να σημειώνει ο Μπένγκντσον, στο 83′. Νωρίτερα είχε βρεθεί πίσω στο σκορ (12′) και γυρίσει -προσωρινά- το ματς με τους Λεβίτσκι (21′), Ρόζενμπεργκ (32′), για να ισοφαριστεί λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Καλύπτει τις αδυναμίες της με την καλή επιθετική λειτουργία, έφτασε τα 16 γκολ στα προκριματικά (σε 4 ματς). Δεν είχε υποχρεώσεις το σαββατοκύριακο στο πρωτάθλημα Σουηδίας, στο οποίο βρίσκεται 2η, μόλις έναν βαθμό πίσω από την Τζουργκάρντεν. Θα λείψει και πάλι ο καλός μέσος Τραούστασον (0/0, 16/2, πρώην ΑΕΚ), που είναι τραυματίας, ενώ σε σχέση με το προηγούμενο επιστρέφει ο βασικός τερματοφύλακας Νταλίν (2/0, 18/0).

Zrinjski Mostar

Έκανε την υπέρβαση στον προηγούμενο γύρο αποκλείοντας την Ουτρέχτη. Είχε αποσπάσει 1-1 στην Ολλανδία, ούσα αρκετά τυχερή, αλλά η εντός έδρας ρεβάνς ήταν ισορροπημένη. Βρέθηκε πίσω στο σκορ (45′), ισοφάρισε στο 65′ με τον Χάτζιτς και στην παράταση εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία στην αντίπαλη άμυνα, πήρε το προβάδισμα (111′) και το κράτησε έως το τέλος. Στον πρώτο προκριματικό είχε αποκλείσει σχετικά εύκολα την Ακαδημία Πάντεφ (δύο νίκες, από 3-0). Στο πρωτάθλημα, παρατάχθηκε με εναλλακτική ενδεκάδα, ηττήθηκε με 1-0 εκτός από τη Ζελέζνιτσαρ κι έπεσε στη 10η θέση. Στην παρούσα φάση είναι σαφές πως επικεντρώνεται στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Επιστρέφουν οι βασικοί που έλειψαν στο ματς πρωταθλήματος.

Εκτίμηση

Η Μάλμε σκοράρει κατά ριπάς στα προκριματικά, αλλά το 1.20 στον άσο δε λέει απολύτως τίποτα. Η Ζρίνσκι την έκανε τη ζημιά της στον προηγούμενο γύρο επί της Ουτρέχτης, αποδεικνύοντας πως όποιος την υποτιμά το πληρώνει. Μένουμε αμέτοχοι.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!