20:00 Rosenborg BK vs BATE Borisov UEFA Champions League Qualifying R2

Rosenborg BK
Πήγε στην Λευκορωσία τρέχοντας νικηφόρο σερί πέντε αγώνων σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ αλλά ηττήθηκε με 1-2 από την Μπάτε Μπόρισοβ. Μόλις στο 5ο λεπτό έμεινε πίσω στο σκορ με πέναλτι αλλά δεν πτοήθηκε. Ισοφάρισε στο 25΄με σουτ του Κόνραντσεν από κοντά, έπειτα από κόρνερ και γενικότερα ισορρόπησε απόλυτα το παιχνίδι. Ωστόσο στο 51ο λεπτό δέχθηκε δεύτερο γκολ και στην συνέχεια δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε δεύτερο δικό της γκολ. Δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο νορβηγικό πρωτάθλημα, ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για το σημερινό παιχνίδι. Στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει την Λίνφιλντ με δύο νίκες. Επικρατεί αισιοδοξία για νίκη-πρόκριση σήμερα και αυτό φάνηκε στις δηλώσεις του Νορβηγού προπονητή, Χόρνελαντ, αλλά και όσων παικτών μίλησαν. Αναμένονται μία-δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα των γηπεδούχων.
BATE Borisov
Βάσει της εικόνας που είχε η αναμέτρηση πριν από μία εβδομάδα στην Μπόρισοβ Αρένα μπορεί να αισθάνεται τυχερή που πήρε την νίκη με σκορ 2-1 επί της Ρόζενμποργκ που της δίνει και ένα ελαφρύ προβάδισμα για την νίκη. Με την συμπλήρωση πέντε λεπτών στον αγώνα ο Χάνσεν ανέτρεψε τον Βολκόβ και ο Στάσεβιτς ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι. Το γκολ αυτό την έφερε σε θέση άμυνας στην συνέχεια και ήρθε και η ισοφάριση στο 25΄. Ξεκίνησε ιδανικά και το δεύτερο μέρος, πετυχαίνοντας δεύτερο γκολ στο 51ο λεπτό με προβολή του Σκάβιτς. Έκτοτε προτίμησε να αγωνιστεί με αμυντική τακτική και δικαιώθηκε αφού η αντίπαλος δεν πέτυχε δεύτερο γκολ. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη και έκτη στους επτά πρόσφατους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Στον προηγούμενο γύρο πανηγύρισε διπλό – πρόκριση επί της Πιάστ Γκλίβιτσε, απόψε της αρκεί και η ισοπαλία. Ο Μπάκα έχει ζητήσει από τους παίκτες του να ξεχάσουν το σκορ του πρώτου αγώνα και ξέρει πως για την πρόκριση θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα γκολ.
Εκτίμηση
Η Ρόζενμποργκ δεν άξιζε να χάσει στο πρώτο παιχνίδι και τώρα ως γηπεδούχος αναμένεται να κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο η Μπάτε Μπόρισοβ είναι έμπειρο σύνολο και ικανή να χτυπήσει σε κάποια αντεπίθεση. Στον πρώτο αγώνα είχαμε επιλέξει το ασιατικό Over 2, το ίδιο μπορεί να γίνει και απόψε, αν και σε μικρότερη απόδοση αυτήν την φορά.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!