20:00 Rubin Kazan vs Akhmat Groznyi Russia Premier Liga

Rubin Kazan
Εντυπωσιάζει στην έναρξη της σεζόν η Ρούμπιν, η οποία τις δύο πρώτες αγωνιστικές κατάφερε να μαζέψει 4 βαθμούς στη Μόσχα. Μετά το 1-1 της πρεμιέρας με τη Λοκομοτίβ ακολούθησε το «διπλό» επί της Ντιναμό σε ένα ματς, όπου αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 36′ λόγω αποβολής του Μπασκίροφ και κατάφερε να σκοράρει στο 90+3′ με τον Μικελτάντζε. Σε γενικές γραμμές τόσο πριν όσο και μετά την αποβολή είχε «θέματα» στην άμυνα που δεν εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι λόγω του πορτιέρο Ντιούπιν και της αστοχίας τους, ενώ δημιουργικά ήταν «κίνδυνος-θάνατος». «Το συναίσθημα μετά τη νίκη στο ματς με τη Ντιναμό ήταν καλύτερο και από μία συναυλία των Metallica», δήλωσε ο κόουτς των γηπεδούχων, Σαρόνοφ που πανηγύρισε με τον γνωστό τρόπο όσων ακούν metal μουσική το τρίποντο με τη διοίκηση να τυπώνει μπλουζάκια. Όσο για το ματς με την Αχμάτ, ο τεχνικός της Ρούμπιν υποστήριξε: «Έχουν περάσει δύο αγωνιστικές, ξέρουμε τα συν και τα πλην του αντιπάλου, είμαστε έτοιμοι για το ματς».
Στα αγωνιστικά, ο Σαρόνοφ δεν υπολογίζει εν συγκρίσει με το προηγούμενο ματς τον Μπασκίροφ (Μ, 2/0) που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση της Μόσχας. Από κει και πέρα στα «πιτς» παραμένει ο Γκράνατ Γκράνατ (Α, 14/0 πέρσι), ενώ αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς πραγματοποιεί ο νεοαποκτηθείς, Μπέγκιτς (Α, 23/2 πέρσι με Όρενμπουργκ). Τέλος αμφίβολος δίνεται ο Ζακίροφ (Μ, 1/0), ενώ δεν προλαβαίνει ο νεοαποκτηθείς Κιπιάνι (Ε, 13/3 με Ρουστάβι φέτος).
(4-2-3-1): Ντιούπιν – Νταντσένκο, Ουρέμοβιτς, Σορόκιν, Ντενίσοφ – Μογκίλεβετς, Κονοβάλοφ – Κβαρατσκέλια, Ποντμπερέζκιν, Νταβιτασβίλι – Μικελτάντζε.
Akhmat Groznyi
Ανώμαλη προσγείωση για την Αχμάτ μετά τη νίκη (1-0) της πρεμιέρας επί της Κράσνονταρ. Ηττήθηκε στην Αικατερινούπολη με 3-0 από την Ουράλ σε ένα ματς, όπου «πλήρωσε» τα κακώς κείμενα στην άμυνα και την αστοχία της. Στο πρώτο μισάωρο κυριάρχησε και έφτιαξε 3 καλές φάσεις για γκολ. Απειλήθηκε εν συνεχεία ελάχιστα, άγγιξε το 1-0 στο 40′ και βρέθηκε πίσω στο σκορ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Έχασε τη ψυχραιμία της και στο 58′ δέχθηκε το 2-0. Προσπάθησε να αντιδράσει, πλησίασε στο 2-1 στο 67′ και μετά το 70′ έμεινε από δυνάμεις με αποτέλεσμα να δεχθεί το 3ο γκολ. «Τα δύο πρώτα γκολ τα βάλαμε μόνοι μας», είπε χαρακτηριστικά μετά το ματς ο κόουτς, Ραχίμοφ, ο οποίος εν συνεχεία μίλησε για τις χαμένες ευκαιρίες λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όταν έχεις τέτοιες ευκαιρίες σε ένα ματς, πρέπει να τις τελειώνεις, διότι διαφορετικά χάνεις το παιχνίδι». Ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στο θέμα του Σβετς (Μ-Α, 2/0) εκφράζοντας τη χαρά του για την ανανέωση του συμβολαίου του, πράγμα που είχε ζητήσει.
Με τις γνωστές απουσίες θα παραταχθεί στο Καζάν η Αχμάτ. Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Αχμάντ Αϊντάροφ τέθηκε νοκ άουτ ξανά ο νεοαποκτηθείς, Γκλουσάκοφ (Μ, 18/3 πέρσι με τη Σπαρτάκ) που παραμένει τραυματίας, ενώ στα «πιτς» παραμένει, ως γνωστόν, ο Ραβανέλι (Μ-Ε, 17/4 πέρσι). Αντίθετα είναι πιθανόν να βρίσκεται στον πάγκο ο άσος της Βενεζουέλα, Άνχελ (Α, 1/0).
(3-4-2-1): Γκορόντοφ – Νίζιτς, Σβετς, Σεμένοφ – Ουτσίεφ, Σζιμάνσκι, Ιβάνοφ, Χάριν – Μπερίσα, Ίσμαελ – Μπενγκέ.
Εκτίμηση
Κόντρα στη ροή θα πάμε με τα γκολ βασιζόμενοι στα όσα έχουμε δει έως τώρα. Η Ρούμπιν είναι αδύναμη αμυντικά, απλά οι αντίπαλοι της δεν το εκμεταλλεύτηκαν λόγω αστοχίας και Ντιούπιν. Από την άλλη, η Αχμάτ είναι τα ίδια πίσω, αλλά βγάζει φάσεις. Πάμε, λοιπόν, για αρχή με το «over 1,75» και τα υπόλοιπα την ώρα του ματς.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!