20:00 Stromsgodset IF vs FK Bodo/Glimt Norway Tippeligaen

Stromsgodset IF
Νέα ήττα για την ομάδα του Χένρικ Πέντερσεν, έχασε 2-1 εκτός έδρας από τη Λίλεστρομ στο γειτονικό ντέρμπι. Παθητική στο α’ μέρος, προσπάθησε να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία της και να παίξει με αντεπιθέσεις, εντούτοις ένα λάθος στο 42’ την έβαλε πίσω στο σκορ. Πριν προλάβει να συνέλθει και ενώ ήταν μπροστά για να ισοφαρίσει, έμεινε εκτεθειμένη και δέχθηκε δεύτερο στο 45+1’. Στην επανάληψη αναγκάστηκε να γίνει περισσότερο επιθετική, βγήκε μπροστά και ζήτησε το γκολ, το οποίο ήρθε στο 73’ με τον Κρίστοφερ Τόκσταντ, χωρίς όμως να μπορέσει κάτι παραπάνω. Ενισχύθηκε προκειμένου να σώσει τη χρονιά, αποκτώντας δανεικό τον 21χρονο μέσο Τζακ Ιπαλίμπο (Βιγιαρεάλ), τον 23χρονο ακραίο μέσο Πρόσπερ Μεντί (Μπανταχόθ), τον 23χρονο μέσο Μίκελ Μάιγκορντ (Ράουφος) και τον 22χρονο επιθετικό Μόουζες Μάβα (KFUM). Αμφίβολοι δίνονται οι αμυντικοί Μουνίρ Χαμούντ (8/0) και Γιόναταν Παρ (7/0, 1 ασίστ).
FK Bodo/Glimt
Ξέσπασε η ομάδα του Κιέτιλ Κνούντσεν στη Ράνχαϊμ, την οποία συνέτριψε εντός έδρας με 5-1, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις για την 6άρα από τη Βαλερένγκα. Μπήκε δυνατά και αποφασιστικά στο ματς, πίεσε και άνοιξε το σκορ στο 24’ με τον Αμόρ Λαγιούνι. Στη συνέχεια είχε τον έλεγχο και έκανε φάσεις, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι, ως το 67’ που ο Λαγιούνι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 78’, για να έρθει το τελευταίο 10λεπτο, στο οποίο οι γηπεδούχοι έκαναν πάρτι (83’, 86’, Γκάιρ Χερέμ, 90+5’ Φίλιπ Τσίγκερναγκελ). Βρίσκεται έτσι σε απόσταση βολής από τη 2η Οντ και 3 από την πρωτοπόρο Μόλντε, έχοντας μάλιστα δύο ματς λιγότερα. Τιμωρημένος ο βασικός μέσος Βέγκαρντ Μόμπεργκ (10/1, 1 ασίστ), αμφίβολοι οι βασικοί αμυντικοί Μπρέντε Μόε (10/0, 1 ασίστ) και Μάριους Λόντε (14/0) με τον πρώτο να είναι δύσκολο να προλάβει και τον Λόντε να έχει πολλές πιθανότητες.
Εκτίμηση
Πολλά νέα πρόσωπα στην «Γκόντσετ», η οποία βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση και χρειάζεται άμεσα βαθμούς. Σωστή κίνηση η ενίσχυση, ωστόσο θα χρειαστεί πιθανότατα χρόνος μέχρι να συγχρονιστούν οι καινούριοι ποδοσφαιριστές. Η «Γκλιμτ» είναι ομοιογενής, παίζει γενικώς καλό ποδόσφαιρο και έχει ορατό στόχο την κορυφή. Διπλό στο 2.20. Εναλλακτικά το Over 3

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!