20:00 Syrianska FC vs Östers IF Sweden Superettan

Syrianska FC
Ό,τι έχασε στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπράγκε η ομάδα του Μλάντεν Μιλίνκοβιτς, το πήρε πίσω στην εκτός έδρας δοκιμασία με την ΓΚΑΪΣ, την οποία νίκησε με σκορ 1-0. Το γκολ που έκρινε τον νικητή σημειώθηκε στις αρχές του β’ ημιχρόνου (52’) από τον Αμερικανό, Άντριου Στάντλερ. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και όποια ομάδα άνοιγε το σκορ θα είχε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το τρίποντο, κάτι που επαληθεύτηκε με τους φιλοξενούμενους να παίζουν φουλ άμυνα μετά την επίτευξη του τέρματος. Έτσι, πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και βρέθηκε σε οριακή απόσταση από τη σωτηρία. Δεν αντιμετωπίζει «φρέσκα» αγωνιστικά προβλήματα. Τραυματίες είναι ο βασικός γκολκίπερ Ντέγιαν Γκαράτσα (9/0), ο βασικός αμυντικός Ισα Ντεμίρ (3/0, 1 ασίστ) και ο βασικός μέσος Αντερς Μπόοτ (9/1).
Östers IF
Έχει στρογγυλοκαθίσει στον πάτο της βαθμολογίας και δε λέει να ξεκολλήσει, καθώς την περασμένη αγωνιστική γνώρισε την 3η απανωτή ήττα της, αυτή τη φορά στην έδρα της Νόρμπι με 3-1. Ουσιαστικά, άντεξε σχεδόν ένα ημίχρονο, καθώς στο 41’ δέχτηκε το πρώτο γκολ. Στις αρχές της επανάληψης δέχτηκε και δεύτερο τέρμα, κάτι που έκανε πολύ δύσκολη την αποστολή της στη συνέχεια. Το 3-0 στο 68’ της έδωσε τη χαριστική βολή, και το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 73’. Απόρροια των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων και της δεινής θέσης που βρίσκεται η ομάδα, ήταν η απόφαση της διοίκησης να τερματίσει τη συνεργασία με τον 37χρονο τεχνικό Κρίστιαν Γιέρντλερ. Νέος τεχνικός αναλαμβάνει ο Ντένις Βέλιτς (μέχρι πέρσι βασικό στέλεχος της ομάδας) ο οποίος θα έχει βοηθό του τον Καρλ Μπιέρκλουντ. Στην αποστολή που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, δεν βρίσκονται τα ονόματα του νεοαποκτηθέντος επιθετικού Τζέιμς Κιν (2/0) και του γκολκίπερ Ρόμπιν Μάλμκβιστ (4/0).
Εκτίμηση
Η αλλαγή στον πάγκο της Έστερ αλλάζει και την ψυχολογία των παικτών προς το καλύτερο. Συνδυαστικά με το ότι η ομάδα έχει ενισχυθεί αρκετά, αλλά και το ότι η Συριάνσκα δεν εμπνέει εμπιστοσύνη με την αστάθεια που τη διακρίνει, το διπλό στο 2.60 αποκτά αξία.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!