20:00 Zenit vs Arsenal Tula Russia Premier Liga

Έδειξε το μέταλλο της πρωταθλήτριας. Έπειτα από δύο σερί στραβοπατήματα, επικράτησε μέσα στη Μόσχα με 1-0 της Σπαρτάκ και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τις Κράσνονταρ και Ροστόφ. Το γκολ που έκανε τη διαφορά, πέτυχε στο 41′ με σουτ-φωτοβολίδα ο Ζιρκόφ σε ένα ματς, όπου δικαίως ακυρώθηκε γκολ της αντιπάλου στο 32′ και ενώ στην επανάληψη και δη μετά το 70′ θα μπορούσε σε δύο περιπτώσεις (71′, 92′) θα μπορούσε να σκοράρει ακόμη μία φορά. Ο κόουτς Σέμακ, ενόψει και της συμμετοχής της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ, είχε ζητήσει ενίσχυση ειδικά στην άμυνα και αυτή πραγματοποιήθηκε Αποκτήθηκαν οι Καραβάεφ (Α, 5/1 φέτος) από τη Φίτεσε και Οσόριο (Α, 27/2 πέρσι ως δανεικός στην Γκιμαράες) από την Πόρτο, ενώ μήνυμα ανανέωσης του συμβολαίου του συνιστά η απόφαση του σταρ και αρχισκόρερ, Ντζιούμπα (Ε, 8/4) να αγνοήσει την Έβερτον και να μείνει στην Αγία Πετρούπολη.

Αγωνιστικά Νέα:
Επί της παρούσης δεν προκύπτει διάθεση από τον κόουτς, Σέμακ να προχωρήσει σε ροτέισον ενόψει της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ με την Λυών. Εκτός παραμένει η πλέον ακριβή μεταγραφή φέτος, ο Μάλκολμ που είναι τραυματίας. Πλήγμα η τιμωρία του βασικότατου Οζντόεφ (Μ, 8/2), δύσκολα θα παίξει ο έτερος ενδεκαδάτος, Ντριούσι (Μ-Ε, 5/0), αμφίβολος με πιθανότητες, ωστόσο, συμμετοχής ο βασικός, Μπάριος (Μ, 8/0), ενώ από τα τέλη Οκτώβρη θα υπολογίζεται ο Κοκόριν (Ε, 0/0) που αποφυλακίστηκε.

Πιθανή ενδεκάδα:
(4-4-2): Λούνεφ – Σμόλνικοφ, Ιβάνοβιτς, Ρακίτσκι, Ντούγκλας Σάντος – Ερόκιν, Κουζάεφ, Μπάριος, Ζιρκόφ – Ντζιούμπα, Αζμούν.

Άξιζε τουλάχιστον τον βαθμό στην εντός έδρας ήττα (1-2) από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Και το λέμε αυτό όχι μόνο επειδή προηγήθηκε στο 10′ με τον Λεσοβόι, αλλά για το γεγονός ότι είχε αρκετές ευκαιρίες ειδικά στο α’ μέρος (21′, 23′) και δη μετά το 1-1 με αποκορύφωμα το δοκάρι του Λομοβίτσκι στο 44′. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν τα ρωσικά ΜΜΕ στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων, ο κόουτς, Τσερεβτσένκο δούλεψε με τους παίκτες του πολύ στην τελική προσπάθεια. Άλλωστε, το είχε δηλώσει μετά την ήττα από την ΤΣΣΚΑ, όπου ήταν σκληρός στα λεγόμενα του υποστηρίζοντας πως «χάσαμε ηλίθιες ευκαιρίες, θα μιλήσουμε με τους παίκτες και θα δουλέψουμε πολύ πάνω σε αυτό». Και αυτά τη στιγμή που η διοίκηση της Άρσεναλ Τούλα είχε συνάντηση με στελέχη της Ομοσπονδίας για θέματα διαιτησίας αφήνοντας να εννοηθεί πως έχει κάποια παράπονα από τη συμπεριφορά των ρέφερι στις αναμετρήσεις της.
Αγωνιστικά Νέα:Το μεγάλο πλήγμα για την αποψινή αναμέτρηση ακούει στο όνομα του βασικού, Λομοβίτσκι (Μ, 6/1), ο οποίος στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δέχθηκε την 4η κίτρινη κάρτα (σ.σ. 3 με την Άρσεναλ και μία με τη Σπαρτάκ) με συνέπεια να έχει τεθεί νοκ άουτ. Αντίθετα, υπολογίζονται ο λογιζόμενος για βασικός, Τουντόριε (Ε, 3/1) και ο αναντικατάστατος, Κάουσιτς (Μ, 7/1) που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους.
Πιθανή ενδεκάδα:
(4-2-3-1): Λεβάσοφ – Κομπάροφ, Μπελάεφ, Γκριγκάλαβα, Αλβάρες – Κάουσιτς, Γκορμπατένκο – Λομοβίτσκι, Τκάτσεφ, Λεσοβόι – Λουτσένκο.

Εκτίμηση
Με βάση το δείγμα που έχουμε από τις δύο ομάδες και συνυπολογίζοντας τη δουλειά που έριξαν στη διακοπή, θα επιλέγαμε να πάμε ρισκαδόρικα στο ματς με το ασιατικό «over 2,75», με δεδομένο πως αμφότερες έχουν δείξει ότι έχουν αδυναμίες στα μετόπισθεν.

Related articles

Related Articles

Share article

spot_img

Latest articles

error: Content is protected !!